İşte Samsung'un 5.8-inçlik yeni telefonu!

Kısa süre önce teknik özelliklerinin büyük bölümü sızdırılan telefon resmiyet kazandı.

Samsung’un birkaç gün önce detayları ortaya çıkan Galaxy Mega 5.8 resmiyet kazandı. Güney Koreli üreticinin yeni bir seri başlattığı görülürken, Galaxy Mega teknik özellikleriyle giriş/orta seviyede konumlandırılıyor.

1.4GHz frekans hızında çalışan çift çekirdekli işlemci ve 1.5GB RAM’den güç alan telefonda adından anlaşılacağı üzere 5.8-inç boyutunda bir ekran yer almakta. Söz konusu ekran 540 x 960 piksel çözünürlükte. GT-I9152 olarak adlandırılan telefonun arka bölümünde HDR fotoğraf çekimi gerçekleştirebilen 8MP çözünürlüklü kamera yer alırken, ön bölümde ise 1.9MP kamera bulunuyor.

Android 4.2 işletim sistemi, Touchwiz Nature arabirim, 8GB dahili depolama birimi, 64GB’a kadar microSD kart desteği, Bluetooth 4.0, WiFi, WiFi Direct, GPS+GLONASS, 21Mpbs'e kadar HSDPA+ desteği, Pop-Up Play, Air View ve S Voice 2 telefonda öne çıkan diğer teknik özellikleri oluşturuyor.

9mm kalınlık, 182 gram ağırlık ve 2600mAh kapasiteli bir pile sahip Galaxy Mega 5.8, mayıs ayı içerisinde ilk olarak Rusya’da satışa sunulacak.

Nokia 888 böyle mi olacak?
Gelecek iPhone 6 ve iPad 5 prototipleri
Huawei Android'e meydan okudu, küresel pazara geliyoruz şimdi siz düşünün
Sonraki Haber