İşte siyah renkli HTC 10!

HTC 10'nun siyah renkli versiyonu sızdırıldı.

2016 yılının en çok merakla beklenen akıllı telefonlarından birisi olan HTC 10’a ait görseller ve bilgiler sızdırılmaya devam ediyor. Şimdiye kadar genellikle gri rengiyle gördüğümüz HTC 10’un şimdi de siyah rengi sızdırıldı.

Görselde telefonun arka tarafı gösterilmiş ve çift LED flaş ve lazer otomatik odaklama özelliği olan arka kameranın altına HTC logosu yerleştirilmiş. Görünen o ki üretici HTC logosunu ön kısımdan kaldırarak arkaya yerleştirdi.

İlginizi çkebilir>>>

Önceki sızdırılan fotoğraflarda telefonun yan çerçeveleri dar ve alt kısmında tek bir hoparlör olduğu görülüyordu. Şirketin telefonda yepyeni bir BoomSound hoparlör kullanması bekleniyor.

Daha önce gelen özellik bilgilerine gelince HTC 10’un 1440 x 2560 QHD çözünürlüğe sahip 5.15-inç Super AMOLED ekran ile donatılmış olması bekleniyor. Kaputun altında bulunan Snapdragon 820 yonga seti dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 GPU içeriyor. 4GB RAM, 32GB dahili depolama ile birlikte gelecek olan telefon,  Nexus 6P ve Nexus 5X modellerinde bulunan  Sony IMX377 sensörü ile 12MP arka kamera içerebilir.

İlginizi çekebilir>>>

HTC 10, 12 Nisan tarihinde resmen ilan edilecek.

Sonraki sayfalarda HTC 10'un şimdiye kadar sızdırılan görsellerini inceleyebilirsiniz.













 







Bu kılıfla iPhone'nuz çift SIM kartlı oluyor Krimston TWO
HTC 10'un 3D Grafik performansı telefonun özelliklerini ortaya çıkardı
Çin'den hodri meydan, elektrikli otomobil pazarının lideri biz olacağız, belli ki TOGG'u unuttular
Sonraki Haber