İşte TikTok'un en çok kullanıldığı ülkeler!

Ülke ülke TikTok'un kullanıcı sayılarının bulunduğu listeye gelin birlikte göz atalım. Türkiye'nin sıralaması ise oldukça şaşırtıcı!

Özellikle son dönemlerdeki popülerliği ile dikkatleri üzerine çeken, 15 saniyelik kısa süreli eğlenceli videolar yükleme ve izleme imkanı sunan TikTok'u sanırım artık pek bilmeyen yoktur. Eğleceli videoların paylaşıldığı ve son on yılın en hızlı büyüyen sosyal medya platformu olan  TikTok'un bu hızlı ilerlemesi günden güne büyümeye devam ediyor. Zira son zamanlarda sosyal medya üzerinde hemen her yerden bir TikTok videosu karşımıza çıkıyor desek pek yanlış olmaz.

Her geçen gün daha da popüler hale gelen uygulama, içerisinde video oluşturma ve paylaşım yapmanın yanı sıra canlı yayın imkanı da sağlayarak her geçen gün popülerleşmeye devam ediyor. Bu özellikleri sayesinde kullanıcılar tarafından oldukça beğenilerek sıkça kullanılan platformun dünya üzerindeki indirme sayısı 1,5 milyarı geçmiş olduğunu da ayırca belirtelim.

İnternet üzerinden karşımıza çıkan ve bitmek bilmeyen reklamları sayesinde ünlenen TikTok'un indirme rakamları birçok kimse tarafından oldukça merak ediliyor. Biz de bu anlamda ülkelere göre indirme rakamlarını sizler için listeledik. Tükiye'nin de listede olduğunu ve kendisine üst sıralardan yer bulduğunu ayrıca belirtelim.

Bu sıralamaya göre 1. sırasında 119.3 milyonluk indirme sayısı ile Hindistan yer alıyor. Amerika ise TikTok'u indiren kullanıcıların sayısı 39.6 milyon ve ABD bu indirme sayısı ile Hindistan'a eşlik ederek 2. sırada yer alıyor. Buraya dikkat! TikTok'u dünyada en çok indiren 3. ülke ise birçok kişi şaşırttı, bu cümleden sonra sizlerin de tahmin edeceğiniz gibi, 3. sırada yer alan ülkenin 28.4 milyon indirme sayısı ile Türkiye olduğunu belirtelim. Sıralamayı ise şu şekilde diğer ülkeler takip ediyor;

İşte TikTok'un en çok kullanıldığı ülkeler;

Popüler Haberler