Kısa süreliğine ücretsiz olan iOS uygulamaları

Sadece kısa bir süre için ücretsiz olan, beğenebileceğiniz iOS uygulamalarını sizler için derledik.

App Store'daki ücretli uygulamalardan hangilerinin kısa bir süre için ücretsiz olduğunu sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. İşte bugüne özel, ücretsiz iOS uygulamaları:

FaceFusion



İki farklı kişinin suratını birbirine karıştıran ve yeni bir surat yaratan FaceFusion, son dönemlerin en popüler uygulamalarından birisi.

FaceFusion




PresentPerfect



Sunumlarınızı Wi-Fi bağlantısı üzerinden kontrol etmenizi mümkün kılan PresentPerfect, sunumlarınızın daha etkili olması için kullanabileceğiniz bir mobil uygulama.




CALC Swift



Hızlı ve pratik bir şekilde hesap makinesi kullanmak isteyen kişiler için geliştirilmiş CALC Swift, hesap makinesini sıklıkla kullanan kişilerin tercih etmesi gereken uygulamalar arasında bulunuyor. Aynı zamanda hesap makinesini kendi kullanımınıza göre şekillendirmeniz de mümkün.

CALC Swift




GlobalX Checkbook



GlobalX Checkbook, geliştiricileri tarafından 'Kullanımı en kolay ve güvenli olan mobil çek defteri uygulaması' olarak isimlendiriliyor. Eğer sizde neredeyse tüm finansal işlemlerinizi telefonunuzdan yapmak istiyorsanız, GlobalX Checkbook'u deneyebilirsiniz.




AURA



Fotoğraf düzenleme uygulaması olan AURA, çeşitli fotoğraf filtrelerinden yazı yazabilme seçeneğine kadar birçok özelliğe sahip.

AURA




Galaxy of Pirates



Bundan birkaç gün önce paylaştığımız haberimizde yer alan Galaxy of Pirates, denemeyenler için hala ücretsiz. Evreni ele geçirmeye çalıştığınız online oyun 30 dolarlık fiyatıyla App Store'un en pahalı uygulamaları arasında yer alıyordu.

Galaxy of Pirates

Samsung Galaxy A5 (2017) hangi özelliklere sahip olacak?
TP-Link Neffos akıllı telefonun yeni modeli de Türkiye'de!
Nintendo Switch 2'nin en önemli özelliği ortaya çıktı
Sonraki Haber