LG G Pro 2'nin kamerasından muhteşem kareler!

LG G Pro 2'nin OIS kamerası ile çekilmiş fotoğraflar haberimizde!

LG firması önümüzdeki günlerde yeni phablet akıllı telefon modeli LG G Pro 2’yi tanıtacak. LG, G Pro 2 modelinde OIS teknolojisini kullandı ve cihazda Optik Görüntü Sabitleyici ile 13MP kamera sensörü bulunuyor. Ayrıca LG G Pro 2 ile 4K video kaydı mümkün.

LG, yeni cep telefonunun kamerasının neler yapabileceğini göstermek için Kanada’da kuzey ışıkların muhteşem manzarasını sunan ünlü bir şehir olan Yellowknife'ye gezi düzenledi. Bu gezide LG G Pro 2 ile kuzey ışıkları fotoğraflandı.

Cihaz, 5.9 inç (1080 x 1920) IPS ekrana sahip ve 172 gram ağırlığında. LG G Pro 2 geliştirilmiş KnockOn özelliği olan "Knock Code" ile gelecek. Kutudan Android 4.4 Kitkat işletim sistemi ile çıkacak olan akıllı telefon LG G Pro 2’nin MWC 2014’te sergilendikten sonra Mart ayında dünya çapında pazara sunulması bekleniyor. Cihaz 21 Şubat yani yarın, Güney Kore’de satışa sunulacak.

Sonraki sayfalarda LG G Pro 2 ile çekilmiş harika görüntüleri inceleyebilir, Kanada gezisini video olarak son sayfada izleyebilirsiniz.








Nokia ve Android'in buluşmasına sayılı günler kaldı
İste karşınızda HTC M8 altın sarısı!
Elon Musk Tesla için Çin'e gitti, kaleyi içten fethediyor
Sonraki Haber