LG Mach - İnceleme

Sizler için LG Mach'ı inceledik

LG Mach dokunmatik ve QWERTY bir arada bulunan cihazlardan biri. QWERTY klavyede yeni modelleri fazla görmüyoruz. BlackBerry'nin bile tamamen dokunmatik sistemlere geçtiğini duyduktan sonra bu sektörün kalkacağını bile düşünmeye başlamıştık.

Tasarım ve ekran oldukça rahat ve kullanışlı. 0.48 inç incelik, 4.6x2.6 inç ölçüler ve 5.9 ounches ağırlıkla geliyor. Telefonun QWERTY klavyeye geçerken kaydırma işlemlerinin stabil olması da güzel özelliklerinden bir tanesi diyebiliriz.



Bunların yanı sıra 4 inç ekranıyla Motorola Photon Q ile benzer özelliklere sahip. İşletim sistemi olarak Android 4.0 kullanıyor fakat firma Android 4.1 sözü de veriyor.



1.2 GHz çift çekirdekli Snapdragon S4 Plus işlemci, 8 GB dahili hafıza bulunuyor ve 4G LTE sistemini de destekliyor. Daha önce de belirttiğimiz gibi 4 inç ekran 800x480 piksel çözünürlük sunuyor. Aslında bu rakam oldukça hayal kırıklığı gibi görünüyor.



1700 Mah batarya kapasitesi, 7.5 saat kullanım sunuyor. 5 mega piksel arka kamera beklenilenin üzerinde performans sergiliyor. HDR efektleri sayesinde daha iyi hale de getirilebiliyor.















Sony Xperia E dual - Ön İnceleme
Avea, iPad Mini tarifelerini açıkladı
Samsung'un amiral gemisi katili modeli için geri sayım başladı
Sonraki Haber