LG, V10’daki UX 4.0+ arayüzü video eşliğinde gösterdi

LG V10'da oldukça iddialı bir kullanıcı arayüzü yer alıyor.

LG çift ekran ve çift ön kamera özellikleriyle dikkat çeken multimedya odaklı yeni nesil akıllı telefonu V10’da yer verdiği LG UX 4.0+ kullanıcı arayüzünü bir video eşliğinde gösterdi. Yaklaşık 3 dakikalık tanıtım videosunda LG V10’a eşlik eden LG UX 4.0+ arayüzünün yeni tüm özelliklerine yer veriliyor. 

Videoda ilk olarak sık kullanılan işlevlere hızlı ve kolay erişim sağlayan kullanıcı dostu ya da uygun deneyim şeklinde çevirebileceğimiz "Convenient Experience” özelliğinden söz ediliyor. Videoya göre moda sektöründe çalışan bir kadın önemli notlarını diğer çalışanlara göndermek için söz konusu özellikten yararlanıyor. Kullanıcı dostu özellik, LG V10 sahiplerinin iş hayatında daha hızlı çalışmasını sağlayacak.

LG UX 4.0+ tanıtım videosunda LG V10'daki çift kamera özelliğinin bir gereği olarak tek dokunuşla geniş açılı selfie çekiminden söz ediliyor. Bu özellik sayesinde LG V10 kullanıcıları ön kamera çekimlerinde geniş açılı fotoğraflar elde etmek için selfie çubuğuna ihtiyaç duymayacak.

İki ekran arasında uygulama taşıma, gelişmiş manuel kamera ayarlamaları, video çekimi esnasında (canlı) düzenlemeler gerçekleştirme ve hassas ışık ve ses kontrolü LG V10’un kullanıcı dostu arayüzüne eşlik eden diğer özellikler. Alt bölümde videoya göz atabilirsiniz. 

Dilerseniz sonraki sayfalarda LG V10'a yakından göz atabilirsiniz.










Huawei’in yeni telefonu 5 inçlik Enjoy 5’te 4.000 mAh pilin keyfini çıkarın
Microsoft Lumia'lara kilit ekranına renkli arka plan görüntüsü ekleme özelliği geliyor!
Google Pixel 8a için fiyat müjdesi! Google’dan müşterilere kıyak!
Sonraki Haber