Microsoft Lumia 1030 ile iPhone 6 yanyana

Microsoft'un yeni amiral gemisi McLaren (Lumia 1030) iPhone 6 ile karşılaştırıldı.

Microsoft’un Nokia’nın mobil bölümünü satın aldıktan sonra yüksek özelliklere ve Windows Phone işletim sistemine sahip ilk amiral gemisinin McLaren (Nokia Lumia 1030) adı ile geleceği söyleniyor. Cihaz birçok kez özellikleri ve görselleri ile ortaya çıkmıştı.

Microsoft MClearen’a ait sızıntı görseller gelmeye devam ediyor. Şimdi de cihazın Apple’ın son model amiral gemisi iPhone 6 ile görselleri sızdırıldı. Microsoft McLaren’in prototip modeli olduğu söylenen cihazla iPhone 6 her yönden karşılaştırılmış.

Microsoft’un yeni amiral gemisi McLaren’in Lumia 1020 gibi Pureview kamera özelliğine sahip ancak, Lumia 1020’deki kameraya göre daha büyük ama daha az çıkıntılı tasarımı bulunuyor.

Daha önce sızdırılan görsellerde Nokia RM-1052 kod numarası ile listelenen cihazın arkasına, mülkiyetinin Microsoft Mobile’a ait olduğunu ve satılık olmadığı yazılmıştı. Ayrıca prototip cihaz, dört çekirdekli işlemci, 2GB RAM ve 1080p ekran özelliğini gösteriyor. Kesin belli değil ama ekran boyutunun 5 inç olduğu tahmin ediliyor.

Aşağıda ve sonraki sayfalarda Apple iPhone 6 ile karşılaştırılmış Microsoft McLaren görüntülerini inceleyebilirsiniz.


















































Apple Çin'de nihayet iPad Air 2 ve iPad Mini 3 satışına başlıyor
Sosyal medya bu iPhone 6s konsepti ile sallanıyor!
Microsoft'un iç e-postaları sızdırıldı! Yapay zekada Google’dan gerideyiz!
Sonraki Haber