Motorola ATRIX HD satışa çıkıyor!

Motorola'nın yeni amiral gemisi gemilere yükleniyor!

Motorola AT&T'nin son teknoloji cihazlar çizgisinde telefon çıkarmakta biraz geç kaldı. Fakat artık Motorola'nın da amiral gemisinin parlama zamanı geldi. HTC One X, Samsung Galaxy S 3 ve Sony Xperia ion'dan sonra şimdi Motorola Atrix HD geliyor.

Motorola'nın en iyi telefonu olacak bu cihaz 15 Temmuz'da raflardaki yerini alacak. Öncelikle özellik konusunda AT&T'nin son model telefonlarında gördüğümüz gibi benzer özelliklere sahip. Arka kısmı dokulu bir tasarıma sahip. Kutudan ilk çıktığında mikro USB kablosu ve şarj aletini görüyoruz.

Hiç şüphe yok ki Motorola DROID RAZR Maxx ile tasarım açısından oldukça benzer yapıdalar. Fakar KEVLAR ön yüzü ve su geçirmez dış kaplamasıyla daha çekici olduğunu söyleyebiliriz.

8.4mm inceliği var ancak ağırlık olarak yine de kendini hissettiriyor. 4.5 inç ekran 720x1080 ColorBoost TFT ekrana sahiptir. 

Gorilla Glass kaplı ekran çizilme ve kırılmalara daha dayanıklıdır. HTC One X ile boyut olarak daha benzer bir yapıda. Motorola ATRIX HD çift çekirdekli 1.5 GHz işlemci ve 1GB RAM'e sahiptir. Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich işletim sistemi kullanır.

Genel özelliklerine bakacak olursak; GPS, Bluetooth, Wi-Fi, 8-mega piksel kamera, 1080p video kaydetme, 1.3-mega piksel ön kamera, mikro USB girişi, mikro HDMI girişi, mikro SD ve 1,780 mAh batarya içerir.

Aşağıdaki videodan da Motorola'nın yeni amiral gemisini inceleyebilirsiniz.


İşte Mobil cihazların yükselişi!
Samsung Galaxy Note 2 ne zaman duyuruluyor?
Huawei Pura 70 Serisi geliyor! Bu telefonlar yok satar!
Sonraki Haber