Nokia PureView vs Nokia Lumia 920 - Karşılaştırma

Nokia'nın iki kamera dahisi karşı karşıya!

Nokia'nın 41 megapiksel kameralı telefonunu bilirsiniz, bu yazın piyasaya çıkan cihaz kamera + telefon kompbinasyonunda kullanıcıları en çok memnun eden telefonlardan biri oldu. Ayrıca geçtiğimiz yaz aylarında yapılan lansmanda da 41 mega piksel kamerasıyla diğer markalar arasından seçilerek ödüle layık görülmüştü.

Nokia Lumia 920'den de aynı kamera beklentileri vardı. Nokia 808 PureView 41 mega piksel kamerasına rağmen Symbian işletim sistemiyle geldiğinden, Windows Phone bekleyen bir çok kullanıcı Lumia 920'nin kamerasından şikayetçi durumda.



Nokia Lumia 920 tanıtımındaki fiyaskoyu da yeri gelmişken hatırlatmak istiyorum. Nokia Lumia 920 tanıtımı yapılırken, bir video ile Lumia'nın kamera kalitesi sunuldu. Ancak videoda küçük bir ayrıntı atlanmıştı. Kamera'nın Lumia 920 değil profesyonel bir makineyle çekildiği yansıyan camdan anlaşıldı. Bunun üzerine Nokia'nın özür dileme durumları oldu.

Uzun lafın kısası Lumia 920 kamera olarak biraz hayal kırıklığı yarattı. Aşağıda izleyeceğiniz videoda Lumia 920 ve Nokia Pureview'in kamera karşılaştırmasını bulacaksınız. Rengarenk tasarımıyla dikkat çeken Lumia'nın PureView'in yanındaki kamera kalitesini hep birlikte görelim:


İşte Acer'ın 4.5 inç amiral gemisi telefonu!
LG Optimus G ve Samsung Galaxy S III karşılaştırma
Xiaomi robot süpürge fiyatları dibe vurdu, anneler günü fırsatı kaçmaz
Sonraki Haber