OnePlus 9 ve 9 Pro kullanıcıları dikkat! Bu güncellemeyi atlamayın

OnePlus popüler bazı modellerine güncelleme sunmaya devam ediyor. İşte şirketin şimdi güncelleme sunacağı modelleri.

Bugün, geçen yılki OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro, ilk kez halka açık bir şekilde Android 13 güncellemesini almaya başlıyor. Birkaç haftalık kapalı beta testinin ardından şirket, ikili için OxygenOS 13'ün ilk Açık Beta sürümünü yayınlamaya başladı.

Bildiğiniz gibi, OxygenOS 13, Android 13 tabanlıdır. İlk olarak Ağustos ayının başlarında, OnePlus 10T'nin piyasaya sürülmesiyle birlikte sunulmuştu. OnePlus 9 ve 9 Pro için ilk Açık Beta, başlangıçta yalnızca Kuzey Amerika ve Hindistan'da sunulacak ve "yakın gelecekte" diğer bölgelere de ulaşmaya başlayacak.

OnePlus 9 ve 9 Pro kullanıcıları dikkat! Bu güncellemeyi atlamayın

Bu tür sürümlerde her zaman olduğu gibi, beta yazılımının bazı şeylerin bozulabileceği, çalışmayı durdurabileceği, çökebileceği ve baştan sona aşırı sinir bozucu olabileceği anlamına geldiğini unutmayın. Bu nedenle beta sürümleri alırken dikkatli olmak gerek.

Bilinen sorunlar arasında, Açık Beta yapıları ile çalışmayan operatör sürümleri yer alıyor. İlginç bir sorun ise iPhone telefonlardan gelen aramaların bildirim almaması. Ancak bunlar sadece buzdağının görünen kısmı, OnePlus'ın bunun dışında bir çok sorun daha gösterdiği bildirildi.

Güncellemeyi manuel olarak almak istiyorsanız cihazınızın OxygenOS 12'nin en son sürümünü (C.63 derlemesi) çalıştırdığından emin olun. Ancak Açık Beta sürümüne geçmenin telefonun tüm içeriğini sileceğini unutmayın. Bu nedenle, devam etmeden önce verilerinizi yedeklemeniz önemlidir.

Galaxy S23 hakkında ortaya atılan iddia ortalığı karıştırdı!
Samsung Android 13 güncellemesini bu modellere sunuyor!
Realme P1 Pro’nun yeni rengi çok sevildi
Sonraki Haber