OnePlus mini'de çift arka kamera yer alacak

OnePlus mini'ye ait olduğu iddia edilen görüntüler yayınlandı. Görüntülere göre telefonda çift LED flaş ve ikili arka kamera sistemi yer alacak.

OnePlus kurucularından Carl Pei ağustos ayında verdiği bir röportajda yıl bitmeden bir akıllı telefon daha duyuracaklarını onaylamıştı. Firma tarafından hazırlanan yeni telefonun OnePlus 2’den daha iyi özelliklere sahip olması beklenmiyor. Dolayısıyla gözler daha önce de dillendirilen OnePlus mini’ye çevrilmiş durumda. 

Yılın son çeyreğinde tanıtılması beklenen OnePlus mini'ye ilişkin ilk sızıntılar gerçekleşmeye başladı.  Çin’den gelen yeni görüntülerin OnePlus mini’ye ait olduğu öne sürülüyor. Sızan görüntülere baktığımızda OnePlus 2’yi anımsatan bir tasarım göze çarpsa da, parmak izi sensörünün arka bölüme taşınması ve ikili arka kamera sistemi gibi önemli farklılıklar dikkat çekiyor.

Çift LED Flaş ve ikili kamera sistemi

OnePlus mini’nin alt bölümü daha oval bir yapıda. Bu bölümde hoparlör ve mikrofon yer alıyor. Telefonun odak noktası kesinle arka bölüm. Burada iki LED flaşla desteklenen çift kamera sistemini görüyoruz. LED flaşların hemen altında ise parmak izi sensörü konumlandırılmış.

OnePlus mini’nin teknik özellikleri şimdilik bilinmiyor, fakat telefonun tasarım ve kamera yetenekleriyle göz dolduracağını şimdiden söylemek mümkün. 

Alabileceğiniz en iyi 10 araç şarj aleti!
Android 6’nın yeni özellikleri
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber