Oppo A53 beklenen güncellemeyi aldı!

Oppo A53 beklenen güncellemeyi nihayet aldı. İşte bir süredir merakla beklenen cihazın güncelleme detayları ve özellikleri.

Oppo A53 5G kısa süre önce Hindistan'daki varyantlarda ColorOS 12'nin güncellenmiş sürümünü aldı. Sunum, Oppo'nun Hintli kullanıcılar için beta sürümünün yayınlandığını duyurmasından 2 ay sonra geldi. Bu güncellemenin haberi, Oppo A53 kullanıcıları arasında karışık tepkilere neden olacak çünkü en son güncelleme, akıllı telefon için resmi ColorOS sürümlerinin sonunu işaret ediyor.

OPPO Topluluğundaki son duyuru gönderisine göre, Android 12 ile kararlı ColorOS 12 güncellemesi şu anda Hindistan'daki OPPO A53'e sunuluyor. Ancak, kullanıma sunma hala ilk aşamada olduğundan, güncellemeyi almak için kullanıcıların bir başvuru formu göndermeleri gerekiyor. Oppo A53 sahibiyseniz ve Hindistan'da yaşıyorsanız, telefonunuzdaki Ayarlar uygulamasındaki Yazılım Güncellemeleri bölümüne giderek ColorOS 12 kararlı güncellemesine kaydolabilirsiniz. Yazılım Güncellemeleri bölümünde, sağ üst köşedeki menüye dokunun ve güncellemeye kaydolmak için bir seçenek görebileceksiniz.

Başvurunuzu gönderdikten sonra, bir OTA güncellemesi aracılığıyla ColorOS 12'yi alacaksınız .OPPO henüz diğer bölgeler için çıkış zaman çizelgesini paylaşmadı. Ancak, daha geniş bir kullanıma hazır olduğunda şirketin yakında gelecekteki güncellemeler hakkında bir duyuru yapmasını bekliyoruz.

Oppo A53 beklenen güncellemeyi aldı!

Oppo, Android 12 tabanlı en son kararlı ColorOS 12 güncellemesiyle birçok yeni özellik ve güncelleme getirdi. Yeni bellenim, simgeler, sistem uygulamaları ve hızlı ayarlar paneli dahil olmak üzere akıllı telefonun arayüzünün öğelerinde değişiklikler getiriyor. Ayrıca Gizlilik Panosu ve mikrofon ve kamera Göstergeleri gibi bazı Android 12 gizlilik özelliklerini de sunuyor.

En son sürüme güncelleme yaptığınızda işletim sisteminin cihazınızı optimize etmek için çeşitli işlemleri otomatik olarak gerçekleştireceğini belirtmekte fayda var. Akıllı telefonunuzun aşırı ısınmasına, gecikmesine ve pilinin hızla bitmesine neden olabilir. Oppo, güncelleme başarıyla yüklendikten sonra ekranı kapatmanızı ve cihazınızı bir gece boyunca şarj etmenizi öneriyor.

Honor 70 Pro sektörde fark yaratacak!
POCO F4 GT ön satış avantajıyla Türkiye'de
Huawei Android'e meydan okudu, küresel pazara geliyoruz şimdi siz düşünün
Sonraki Haber