Oppo Find 7 ve iPhone 5S Kamera karşılaştırma testi

Oppo Find 7'nin 50 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraf çekebilen kamerasını akıllı telefonlar arasında fotoğraf çekim kalitesini en çok beğendiğimiz telefonlardan biri olan iPhone 5S ile karşılaştırıyoruz.

Oppo bu yılın Mart ayında Find 7 telefonunu tanıtmıştı. O dönemde barındırdığı donanım ile oldukça ses getiren Oppo Find 7'yi büyük bir ilgi ile beklenmiştik. Telefon kısa bir süre önce sglobal satışa başladı. Bizde sizler için büyük uğraşlar sonucu telefonu bulduk ve geniş incelemesini yaptık. Bu incelemeyi halen okumadıysanız tıklayarak ppo Find 7'nin tüm detaylarına ulaşabilirsiniz. 

Oppo Find 7'nin en önemli özelliklerinden biri 13 megapiksel kamera sensörü ile 50 megapiksel değerinde fotoğraflar çekebiliyor olmasıydı. Aslında bu daha önce kullanılmamış bir özelllik değildi; lakin Nokia Lumia 1020'de 5 megapiksel bir kamera lensiyle 41 megapiksel fotoğraflar çekilebilmesine olanak sağlamıştı.

Tam bu noktada şunu belirtmekte fayda var diye düşünüyoruz. Oppo Find 7'yi aynı algoritmayı kullanan Lumia 1020 ile de karşılaştırdık, o incelmeyi de önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız.

Şimdi gelelim iPhone 5S ve Oppo Find 7 fotoğraf karşılaştırma testine. Bu noktada siz değerli okuyucularımız neden iPhone 5S kullandınız derse onu da hemen açıklayalım. iPhone 5S halen en iyi fotoğraf çeken telefonlardan biridir. Yaptığımız testlerde dikkat ederseniz zaman zaman iPhone 5S'i de kullanıyoruz. Fotoğraf çekim kalitesine güvendiğimiz için bu telefonu kullandık. Android tarafında ise LG G3 ve Galaxy S5 elimizde olmadığı için detaylı inclemeyi yapamadık. LG G3 ofisimize ulaştığında Oppo Find 7 ile tekrar kıyaslayacağız. Bunun da şimdiden müjdesini verelim.

Biz teknolojioku.com olarak fotoğraf karşılaştırma testlerinde yorumu siz değerli okuyucularımıza bırakmak istiyoruz. Bu konuda ki objektif yorumlarınızı lütfen bizimle paylaşmaktan çekinmeyin.

Geçelim fotoğraf karşılaştırmalarına

iPhone 5S


Oppo Find 7


iPhone 5S

Oppo Find 7

[

iPhone 5S

Oppo Find 7


iPhone 5S

Oppo Find 7


iPhone 5S

Oppo Find 7

iPhone 5S (Kömür)

Oppo Find 7 (Kömür)

iPhone 5S

Oppo Find 7

iPhone 5S

Oppo Find 7

iPhone 5S

Oppo Find 7

iPhone 5S

Oppo Find 7

iPhone 5S (Beyaz)

Oppo Find 7 (Beyaz)

iPhone 5S

Oppo Find 7

iPhone 5S

Oppo Find 7

iPhone 5S

Oppo Find 7

iPhone 5S (Bulutlu Gökyüzü)

Oppo Find 7 (Bulutlu Gökyüzü)

iPhone 5S Full Zoom

Oppo Find 7 Full Zoom

Windows'un geri dönüşüm kutusu artık Android'de!
Galaxy S4'e Android L yüklendi
Galaxy S25 serisi hakkında şok iddia, bu gerçek olabilir mi?
Sonraki Haber