Oppo Find 7'nin gerçek görüntüsü sızdırıldı!

Oppo'nun yeni amiral gemisi Oppo Find 7'nin gerçek görüntüsü sızdırıldı.

Bir zamanlar dünyanın en güçlü akıllı telefonu olarak görülen amiral gemisi Oppo Find 5’ ten sonra yeni amiral gemi olarak gelmesi beklenen Oppo Find 7’nin gerçek görüntüsü sızdırıldı.

Yeni cihazları çıkmadan sızdıran @Evleaks adlı kullanıcı, Oppo Find 7’ye ait olduğu iddia edilen bir görüntü paylaştı. Görüntüdeki telefona dikkatli bakıldığı zaman cihazda LED bildirim olacağı görülüyor. Ayrıca cihazın ekran boyutu da bir öncekine göre daha büyük gibi.

700 dolardan satışa sunulacağı bildirilen telefonun teknik özellikleri ise şu şekilde olacak; 5-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü IPS LCD ekran, 2.3GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800, Adreno 330 grafik birimi, 2GB RAM, 32GB dahili depolama birimi, 13MP çözünürlüklü arka kamera, 8MP çözünürlüklü ön kamera, 4.000mAh kapasiteli pil ve Android 4.2.2 işletim sistemi.

Oppo Çin malı ama Çin markası deyip geçmeyin, Huawei de Çin’in dışına çıkmayan bir telefondu ancak şimdilerde dünyanın bir çok yerinde iyi oranda satışlara sahip.

LG G2 kamerası ile çekilmiş video ve fotoğraflar!
Şampanya rengi iPhone 5S'in en net görüntüleri
Huawei mobil pazardaki eski gücüne kavuşuyor, yeniden 1 numara oldular
Sonraki Haber