Oppo Find X6 rakiplerini korkutacak özelliklerle geliyor!

Oppo Find X6 serisine ilişkin bilgiler yağmur gibi yağmaya başladı. Şimdi de telefonun seri üretimine geçildiğine ilişkin bilgiler geliyor.

Oppo, bir sonraki premium amiral gemisi serisi olan Find X6'nın piyasaya sürülmesine hazırlanıyor. Seri son zamanlarda birçok defa sızdırıldı ve bu nedenle de özelliklerinin çoğunu zaten biliyoruz. Find X6 serisinin çıkış tarihi hakkında resmi bir onay olmamakla birlikte, raporlar 21 Mart etkinliğine işaret ediyor. Bu, Find X6 ve Find X6 Pro'nun üretim aşamasına girdiği bildirilen bir zamanda mantıklı görünüyor.

Digital Chat Station isimli sızıntı kaynağına göre Oppo Find X6 ve Find X6 Pro telefonları artık seri üretime alınıyor, bu da yakın bir lansmana işaret ediyor. Sızıntı kaynağına göre, Standart Find X6, Dimensity 9200 yonga seti ve arka kısımda Sony IMX890 + Samsung JN1 + Sony IMX890 kamera sensörlerinin bir kombinasyonunu kullanıyor.

Oppo Find X6 rakiplerini korkutacak özelliklerle geliyor!

Öte yandan, OPPO Find X6 Pro, en son Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine sahip olacak ve fotoğrafçılık için Sony IMX989 + IMX890+ IMX890 çözümü alacak.

OPPO Find X6 standart versiyonunun 80W hızlı şarj destekli 4800mAh bir bataryası olduğu ve IP54 derecelendirme ile geldiği söyleniyor. Pro versiyonu daha büyük 5000mAh bir bataryaya sahip olabilir ve 100W hızlı şarjı destekleyebilir. Ayrıca kablosuz şarj ve IP68 derecelendirmesi de bulunabilir. Pro modeli LPDDR5x RAM ve UFS 4.0 depolama alabilirken, standart modeli LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 depolama ile yetinmek zorunda kalabilir.

Apple Glass kullanıcıları heyecanlandırdı!
Apple, uydu üzerinden iletişim sağlayacak ülkeler listesini genişletiyor
Huawei Android'e meydan okudu, küresel pazara geliyoruz şimdi siz düşünün
Sonraki Haber