Oppo Qualcomm ve 5G açıklaması ile dikkat çekti!

Oppo ve Qualcomm, 5G ürünlerinin küresel olarak piyasaya sürülmesi için ortak çalışma yürütecek!

Oppo ve Qualcomm, arasındaki iş birliğinin geçmişini gözden geçirerek 5G ürünlerinin küresel olarak piyasaya sürülmesi konusunda birlikte çalışmaya devam edecekler.

Oppo Qualcomm ve 5G açıklaması ile dikkat çekti!

Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenen IFA 2020 Fuarı'nda Qualcomm'un açılış konuşmasına online bağlantı ile katılan Oppo'nun kurucusu ve CEO'su Tony Chen, 5G sürecinin hızlandırılması ve iş birliktelikleri hakkında önemli ifadelere yer verdi.

Oppo Kurucusu ve Üst Yöneticisi Tony Chen, yapmış olduğu açıklamada; "Oppo ve Qualcomm arasındaki iş birliğinin geçmişini gözden geçirerek 5G ürünlerinin küresel olarak piyasaya sürülmesi konusunda birlikte çalışmaya devam edecekler" ifadelerine yer verdi.

Şirket tarafından yapılan açıklamada ise, şirketin endüstri patentleri, yenilikçi ürünleri ve yeni 5G uygulamalarının keşiflerinde Ar-Ge'ye yaptığı yatırımlarla sektörde büyük bir avantaja sahip olduğu dile getirildi.

Oppo içinde bulunduğumuz 2020 yılının Haziran ayı itibariyle, 3.100'den fazla global patent başvurusu yaptı ve 1000'den fazla 5G standart patent ailesini Avrupa Telekomünikasyon Standartlar Komitesi'ne (ETSI) bildirdi.

Önümüzdeki yıllarda 5G, sanal gerçeklik, artırılmış gerçeklik ve nesnelerin interneti gibi çeşitli teknolojileri, yeni akıllı telefon modellerine entegre ederek 5G'nin daha aktif kullanılmasını sağlamayı amaçlayan Oppo, küresel kullanıcıların 5G ihtiyaçlarını karşılamak için, farklı fiyat aralıklarındaki 5G özellikli cep telefonlarını kullanıcıların beğenisine sunmuştu. Görünen o ki şirket bu alandaki çalışmalarını hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor.

OnePlus 8T teknik özellikleri sızdı! Oldukça iyi!
Xiaomi Redmi Note 10 tasarımı ve bazı özellikleri sızdırıldı!
Google uygulamaları artık AppGallery'de; işte Huawei Nova 12S incelemesi
Sonraki Haber