OPPO Reno 9 Pro iddialı geliyor!

OPPO son dönemlerde ürün yelpazesine yeni ürünler eklemesiyle ön plana çıkmaya devam ediyor. İşte şirketin yeni cihazları.

OPPO son dönemlerde oldukça yoğun bir programa sahip diyebiliriz. Şirket bu kapsamda yeni ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Bu yılın başlarında OPPO, Çin'de Reno 8 serisi akıllı telefonlarını tanıttı. Seride Reno 8, Reno 8 Pro ve Reno 8 Pro+ gibi üç telefon yer alıyor. Bu telefonlar sırasıyla Dimensity 1300, Snapdragon 7 Gen 1 ve Dimensity 8100 Max yonga setleri tarafından desteklenmekte. Çinli üreticinin şu anda Çin pazarı için Reno 9 serisi akıllı telefonlar üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Güvenilir bir kaynak olan Dijital Sohbet İstasyonu, Reno 9 serisinin işlemcisi hakkında önemli bilgiler paylaştı.

OPPO Reno 9 Pro iddialı geliyor!

Kaynak, önceki nesil SM7450 çipi yerine, gelecek modelin SM7325 yonga setine sahip olacağını iddia ediyor. Demek istediği, Reno 8 Pro en yeni Snapdragon 7 Gen 1 mobil platformuyla donatılmış olarak gelirken, muhtemelen Reno 9 Pro olarak adlandırılması muhtemel halefi Snapdragon 778G yonga setini barındıracak.

Reno 9 Pro, eski çipe sahip olacak şekilde söylense de kaynak bunun bir "yükseltme" olacağını iddia etti. Şu anda, yalnızca Çin'de bulunan Reno 8 Pro ve Xiaomi CIVI 2, Snapdragon 7 Gen 1 mobil platformundan güç alan tek telefonlar. OPPO'nun Reno 9 Pro için neden SD778G'yi tercih etmiş olabileceği açık değil.

Daha önce, Reno 9 serisinin 4.500 mAh bataryaya sahip olacağı kaynaklar tarafından açıklanmıştı. Ürün grubu, Çin Bilgi ve İletişim Teknolojileri Akademisi'nin yeni şarj protokolü UFSC (Evrensel Hızlı Şarj Spesifikasyonu) desteğiyle gelecek.

DCS ayrıca Snapdragon 7 serisi çipin yanı sıra Reno 9 serisinin Dimensity 8 serisi SoC'ye sahip olacağını da ortaya koydu. Reno 9 serisinin “Her Şey Kırmızı” olarak adlandırılan kırmızı bir renk seçeneğiyle geleceğini de sözlerine ekledi. Görünüşe göre Reno 9 serisi bu yıl Çin'de 4. çeyrekte piyasaya çıkacak.

Apple gerçekten iPhone isminde değişikliğe gidecek mi?
TikTok alışveriş ısrarını sürdürüyor: İşte yeni ülkeler
Mekanın sahibi geri döndü! İşte karşınızda HTC A101 Plus Edition!
Sonraki Haber