OPPO Reno5 Marvel Edition geldi!

OPPO Reno5'in çarpıcı tasarımı ve teknik yeteneklerinden güç alan Marvel Edition, Marvel'in The Avengers serisindeki karakterleri ve diğer karakteristik unsurları akıllı telefonla birleştirerek Türkiye pazarında satışa sunuldu.

Dünyanın önde gelen lider akıllı ürün markası OPPO, Marvel iş birliğiyle geliştirilen yeni OPPO Reno5 Marvel Edition modelini duyurdu. OPPO Reno5'in çarpıcı tasarımı ve teknik yeteneklerinden güç alan Reno5 Marvel Edition, Marvel'in The Avengers serisindeki karakterleri ve diğer karakteristik unsurları akıllı telefonla birleştirerek dünya çapındaki Marvel hayranlarının sahip olmak isteyeceği bir ürün olarak dikkat çekiyor.

Marvel klasiği teknolojinin geleceğiyle buluşuyor

OPPO Reno5 Marvel Edition'ın tasarımı Avengers: Endgame filmindeki karakterin giydiği, siyah, gri, gümüş ve kırmızı renklerin kombinasyonuna sahip Quantum Suit kıyafetlerinden ilham alıyor. Akıllı telefonun arka kasasında, ortada bulunan Avengers logosunu ve Captain America'nın kalkanını içeren iki ikonik Marvel görselinin oluşturduğu yuvarlak 'A' logosu öne çıkıyor. Fresnel Lens İşlemi kullanılarak pürüzsüz ve parlak dokunuşlarla oluşturulan 'A' logosu, farklı açılardan bakıldığında dokulu ve üç boyutlu görünüyor. Ayrıca akıllı telefonun arkası, Black Widow logosundan ilham alınarak 'X' harfini oluşturacak şekilde tasarlandı. 'X' harfinin verdiği etki, iki farklı malzemenin bir kombinasyonuyla oluşturuldu. Dokulu kaplama, The Avengers kahramanları tarafından giyilen yüksek teknoloji ürünü kıyafetleri anımsatan benzersiz bir akıllı telefon hissi yaratıyor.

Popüler Haberler