Oyunseverler! Bu duvar kağıtları sizler için!

Telefonunuzda kullanmanız için birbirinden güzel oyun temalı duvar kağıtlarını sizler için derledik!

Telefonumuzdaki duvar kağıtları, bazen ruh halimizi yansıtır, bazen karakterimizi... Bazen ise anlamsızca o an beğendiğimizi düşündüğümüz bir resmi telefonumuzun ekran fotoğrafı yapıveririz. Bir süre sonra ise kullandığımız duvar kağıdından sıkılarak yeni bir duvar kağıdı ile ekranımıza ayrı bir hava katmak isteriz. Bu anlamda telefonunuzda kullanmanız için bazı duvar kağıtlarını içeriğimizde listeledik. Listemizde yer alan duvar kağıtlarının tamamı ise oyun temalı...

Eğlenceli vakit geçirmek için yapılacak en eğlenceli şeylerden biri de video oyun oynamaktır. Konsolda, bilgisayarda veya telefonlarda bir şekilde video oyunlarıyla iç içeyiz. Her geçen günde oyunlar hakkında yeni şeyler öğreniyoruz.

Bir de ''gamer''lar var... Peki ''gamer' nedir? Net bir ölçü olmasa da bilgisayar oyunu oynayan kişilere gamer denir... Ancak öyle ayda 2-3 saat oyun oynamayla gamer olunmaz. Yazımızın başında da söylediğim gibi, gamer olmanın, bir alt veya üst ölçütü yoktur. Ancak oyuna oldukça düşkündürler.

Peki oyunlar hakkında ne biliyoruz? Geçmişten günümüze az bilinen bir çok bilgi mevcut. Bu bilgilerden bazılarını sizler için bir araya getirdik.

Mesela şimdiye kadar insanlar 200 bin yıla eşit süre Angry Birds oynandığını biliyor muydunuz? Bu süre modern insanın gelişiminden bile daha uzun. Ya da Dünyanın ilk oyun geliştirme ve dağıtım firması olan Activision 1979’da kurulduğunu biliyor muydunuz? Sizler telefonunuz için oyun temalı duvar kağıdı beğenirken, biz de oyun dünyasının az bilinen ya da ilginç bilgilerini paylaşıyor olacağız.

İsterseniz sözü daha fazla uzatmadan, telefonunuza renk katacak duvar kağıtları ile sizleri başbaşa bırakalım.

Popüler Haberler