'Plants vs. Zombies 2' çıktı!

Popüler oyun, iOS için App Store'da, hemen indir!

İlk oyunuyla marketteki popüler oyunlar arasına girmeyi başaran Plants vs Zombies'in 2. oyunu geçtiğimiz saatlerde App Store'daki yerini aldı. Genel hatlarıyla isminden de belli olan oyun son derece aksiyon ve macera dolu bir deneyim sunuyor. 

Dünyayı ele geçirmeye çalışan birbirinden garip ve komik zombiler, önce sizin bahçenizi ele geçirmeye çalışıyorlar. Siz de zombilere karşıtek silah olan bitkileri kullanarak düşmanlarınızı evden uzak tutmaya çalışıyorsunuz.

PopCap'ın yarattığı farklı ve eğlenceli bir oyun olan Plants vs. Zombies, zombi oyunlarına farklı bir heyecan getiriyor. Kokuşmuş zombilere karşı sağlıklı bitkiler ile savunma kuracağınız oyunda geliştireceğiniz savunma stratejileri büyük önem taşıyor. Bölümler ilerledikçe birbirinden varklı bitkiler, sürekli güçlenen zombilere karşı en büyük savunmanız. Kafasında trafik konisi bulunan, sırıkla atlama sporcusu olan ve hatta buz kızağı yapan zombilere karşı koyacağınız eğlenceli bir oyun olan Plants vs. Zombies ile çok eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.

Önümüzdeki günlerde Android için Google Play Store'da yer alması beklenen  PvZ'yi iOS için buradan hemen ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. 

Sıradaki iPhone bunlarla geliyor!
Haftanın en iyi iOS uygulamaları -2
Yapay zeka yayıncılık sektörünü ele geçiriyor
Sonraki Haber