PUBG Mobile alternatifi en iyi mobil oyunlar

Mobil savaş oyunlarını sevenler için hazırladığımız bu içeriğimizde PUBG Mobile alternatifi en iyi mobil oyunları sizler için sıraladık.

Akıllı telefon teknolojisinde yaşanan gelişmeler ile birlikte artık telefonlar sadece telefon değil aynı zamanda bir bilgisayar gibi oyun oynanabilen cihazlar oldular. Sahip oldukları ve performanslarını doğrudan etkileyen birçok özelliğe sahip olan akıllı telefonlar kullanıcılar tarafından oyun oynamak için tercih edilir hale geldi. Özellikle kolay taşınabilir olmaları akıllı telefonları oyun severler için adeta yanlarında taşıyabilecekleri bir oyun konsoluna dönüştürdü.

 Özellikle son dönemlerde popüler oyunlar arasında yer alan PUBG’nin, mobil versiyonu milyonlarca kullanıcı tarafından oynanıyor. Hem bilgisayar oyunu olarak hem de mobil olarak telefonlarda oynanabilen bu oyun bir hayatta kalma savaşı olarak karşımıza çıkıyor.

PUBG'de oyuncular bir uçakta harita üzerinde ilerliyor ve istediklere yere atlayarak oyuna başlıyorlar. Arazi üzerinde bulunan silahlar ve mühimmatları toplayarak belirlenen bir alan üzerinde rakip aramaya başlanıyor. Oyunun güvenli bölgeleri mevcut ve harita üzerinde sürekli bu güvenli bölge de oyun oynanıyor. Oyunda bir çok farklı silah seçeneği bulunurken vurulduğunuz da tedavi yapabilmeniz bir çok sağlık kiti mevcut. Ayrıca harita üzerindeki birçok aracı da kullanarak, arazi de yer değiştirebiliyorsunuz. Sizin için gerekli eşyaları topladıktan sonra önceliğiniz bir araç bulmak olmalı. Bu sayede bölgeyi daha hızlı bir şekilde taramanız mümkün oluyor ve rakiplerinizi birçok farklı bölgede olsalar da bulmanız kolaylaşıyor. Tek kişilik oyunlarda oyuncular ağırlıkta motor kullanarak arazide tarama yapmayı tercih ediyorlar. Bunun sebebi de motorun diğer araçlara göre daha hızlı olması.

PUBG oyununda en önemli noktalardan biri de rakiplerinizin sesini duyabilmeniz. Adım sesleri ve araçların çıkardığı sesler oyunun en önemli yardımcıları arasında yer alıyor. Bu şekilde oyun içindeki çatışmanın nerede olduğunu duyabilir veya bir bölgede rakibin size yaklaştığını rahatlıkla duyabiliyorsunuz.

Bu savaş oyununda oyun alanı oyundaki kullanıcı sayısı azaldıkça daralıyor ve bu alan bir gazla kaplanıyor. Oyunun ilk başlarında gazın etkisi oldukça düşükken, oyunda zaman ilerledikçe gazın etkisi artıyor ve gazın bulunmadı alanda yer almanız gerekiyor. Bütün hayatta kalan oyuncular bu alana doğru yöneldiği için tüm oyuncuların daralan bölgede birbirini bulması kolaylaşıyor. Mobile savaş oyunlarını oynamayı seviyorsanız sizin için hazırladığımız PUBG Mobile alternatifi en iyi mobil oyunlara göz atmalısınız. İşte PUBG Mobile alternatifi en iyi mobil oyunlar;

Popüler Haberler