realme akıllı telefon fiyatlarında büyük indirim!

2021 yılına girdiğimizde realme akıllı telefon modellerinde güzel indirimlerin yapıldığına şahit oluyoruz. İşte Ocak ayının en iyi fırsatları!

2020 yılı ülkemiz tüketicileri için pek de iyi geçmedi. Pandemi sebebi ile fiyatlar artarken, akıllı telefon pazarındaki üretim maliyetleri nihai tüketiciye yansıtıldı. Ancak 2021 yılı için biraz daha iyimser bir tablo çizilmişti. Bu iyimser hava, henüz daha yeni yılın ilk ayında kendisini bizlere göstermeye başladı bile. İndirime giren modeller arasında son dönemde popülerlik kazanmayı başaran realme telefonları başı çekiyor.

Xiaomi'nin Redmi modelleri ile rekabet edebilen realme, bu anlamda bizlere iyi alternatifler sunuyor. Hali hazırda online mağazalardaki indirim günleri sayesinde şirketin akıllı telefon modelleri oldukça uygun fiyatlardan alıcı buluyor.

Çin merkezli teknoloji devi Oppo'nun alt markası olarak bilinen realme, bahsi geçen şirketin çatısı altında üretim yapmaya devam ediyor. Bütçe dostu telefonları sayesinde kısa süre içerisinde ülkemizde de popüler hale gelen realme, fiyat/performans ürünleri ile dikkat çekiyor. Bu ürünlerdeki indirim fırsatları ise tüketicileri bir hayli memnun edecek gibi gözüküyor. Biz de sizler için bu indirimleri bir araya getiriyoruz. İşte indirime giren realme akıllı telefon modelleri!

Popüler Haberler