Redmi 12C bir kez daha kendini gösterdi: İşte yeni telefonun sızan son özellikleri

Fiyat performans ürünleriyle tanıdığımız Redmi, şimdi de 12C modeliyle bu yönünü ön plana çıkartmak istiyor.

Redmi, küresel pazar için iki yeni akıllı telefon hazırlıyor: Redmi 12C ve Redmi Note 12 4G. Redmi 12C, BIS ve TRDA sertifikasyon web sitelerinde göründü ve yakında piyasaya sürüleceğinin işaretlerini verdi. Öte yandan, Redmi Note 12 4G, NBTC, TDRA, IMDA ve FCC veritabanlarında görüldü.

Şimdi, sızıntı kaynağı Mukul Sharma, her iki cihazın da yakında Hindistan ve küresel pazarda satışa sunulacağına dair işaretler verdi. Ayrıca, Redmi 12C, Xiaomi Türkiye web sitesinde göründü. Görünüm oldukça kısaydı çünkü marka hızla listelemeyi çekti. Ancak, birçok kaynak bu kısa bilgilendirmeden birçok şey öğrendi bile.

Redmi 12C bir kez daha kendini gösterdi: İşte yeni telefonun sızan son özellikleri

Listelemede, Redmi 12C'nin, çentikli 6.71 inç HD+ bir ekrana sahip olacağı ve Helio G85 yonga setiyle çalışacağı belirtildi. Cihaz, 10W şarj desteği olan 5000mAh batarya ile güçlendirilecek. Ayrıca, cihazda 50MP yapay zeka destekli bir kamera ile 5MP ön kamera bulunacak. Kamera gece modu, portre ve HDR çekim özelliklerini sunacak.

Cihaz, 6GB'a kadar RAM ile başlatılacak ve 5GB ek RAM sunan genişletilmiş RAM özelliğini de destekleyecek. Güvenlik için, cihazın arkasında bir parmak izi tarayıcısı bulunacak. Listelemede başka ayrıntı verilmedi. Ancak önceki raporlardan, cihazın başlangıç fiyatının 149€ olabileceği, en üst konfigürasyonun ise 199 'ya kadar çıkabileceği biliniyor.

Honor Magic 5 Ultimate Edition piyasaya sürüldü, işte detaylar
realme C55 uygun fiyatı ile aklınızı başınızdan alacak!
Apple iPhone kullanıcılarına büyük bir sürpriz yapacak, sır perdesi aralandı
Sonraki Haber