Xiaomi Redmi 6 Pro'dan ilk görsel geldi!

Xiaomi, Weibo’daki resmi hesabından yaptığı paylaşım ile Redmi 6 Pro’nun tasarımını gün yüzüne çıkarmış oldu.

Teknoloji devi Xiaomi, yeni tanıtacağı Redmi 6 Pro’nun ilk görsellerini kullanıcıları ile paylaştı.

Şirket, Weibo’daki resmi hesabından yaptığı paylaşım ile Redmi 6 Pro’nun tasarımını gün yüzüne çıkarmış oldu. Tasarım, diğer modellere nazaran pek bir farklılık göstermesede özellikler bakımından bakılmaya değer.

Xiaomi Redmi 6 Pro gül altın, kum altın, göl mavisi, siyah ve alev kırmızısı renk seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunulmaya hazırlanıyor. 

Ortaya çıkan sızıntılara göre yeni Xiaomi Redmi 6 Pro, 19:9 formatında 5.84 inçlik Full HD+ çözünürlüğünde bir ekrana sahip olacak. Xiaomi, Redmi 6 ve 6A modellerinde MediaTek işlemcileri tercih etmiş olsa da yeni Redmi 6 Pro’nun Qualcomm’un Snapdragon 625 işlemcisinden gücünü alacağı tahmin ediliyor.

16GB, 32GB ve 64 GB olmak üzere üç farklı dahili depolama alanı seçeneğine sahip olması beklenen cihazda 2GB, 3GB ve 4GB RAM seçenekleri bulunacak. 4000mAh gibi oldukça iddialı bir batarya ile gelecek olan cihazın arkasında 12MP ve 5MP olmak üzere çift kamera bulunurken, önde 5 MP’lik tek bir selfie kamerası bulunacak.

Fiyat olarak henüz resmi bir açıklama gelmiş değil ancak Xiaomi’nin Redmi 6 Pro için 130-150 dolar seviyesinde bir fiyat belirlemesi bekleniyor. Cihazlar hakkında daha ayrıntılı detay ve fiyatlandırma bilgisi için gelecek Pazartesi günü yapılacak olan etkinliği beklememiz gerekiyor. Bakalım yeni Redmi 6 Pro kullanıcıların gönlünü kazanabilecek mi göreceğiz.

Westworld'ü cepte oynayın!
Instagram IGTV'yi duyurdu
WhatsApp'a büyük şok, yoksa siz hala WhatsApp mı kullanıyorsunuz?
Sonraki Haber