Rovio Games'in yeni bombası Amazing Alex'den yeni detaylar!

Angry Birds yapımcısından yeni proje bomba gibi geliyor!

Dünyanın en çok indirilen ve en çok oynanan oyunlarından olan Angry Birds serisinin yapımcısı Rovio Games son dönemlerde oldukça popüler şirketler arasına girdi. Mobil oyunlar arasında bütün dünyada son zamanlarda en çok indirilen oyunlar arasında olan Angry Birds'ün başarısı bakalım yeni oyunda nasıl bir başarı gelecek.

Rovio Games son oyunu Angry Birds Space'ten sonra yepyeni bir proje ile oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.  Amazing Alex adlı yeni oyun, 90'ların ünlü The Incredible Machine oyununun mobil versiyonu.



Finlandiya televizyonunda geçtiğimiz günlerde Rovio CEO'su Mikael Hed yeni projeleri için hazırlanan oyunda tüm dünyada milyonlarca oyun sever tarafından Angry Birds'ün kızgın kuşları gibi vazgeçilmez karakterinin Alex olacağını dile getirdi.

90'lı yılların ünlü oyunlarından olan, yani eski adıyla Casey's Contraptions olan bu yeni oyun The Incredible Machine'e (TIM, TIMEX) olan benzerliğiyle ön plana çıkıyor. Hep birlikte Angry Birds'ün yeni projesi olan Amazing Alex oyununun videosunu izleyelim, iyi seyirler...

*Yeni oyunun kesin bir tarihi olmasa da çok yakın bir zaman içinde geleceği belirtiliyor.

Google'ın akıllı telefonu yeni Nexus'tan haberler var!
Samsung Galaxy S III batarya testi!
Yapay zeka yayıncılık sektörünü ele geçiriyor
Sonraki Haber