Samsung, 11 Ağustos'ta dev bir lansmanla geliyor

Samsung 2021 Galaxy Unpacked etkinliği ile ilgili tarih belli oldu. İşte Samsung ürünlerinin tanıtılacağı etkinlikle ilgili tüm detaylar.

Samsung, bu yılki Galaxy Unpacked etkinliği için tarih verdi. Şirket, 11 Ağustos'ta Galaxy Unpacked etkinliği ile dev bir lansman gerçekleştirecek. Etkinlik yalnızca çevrimiçi olarak gerçekleşecek.

Bir süredir Galaxy Unpacked etkinliği hakkında söylentiler dönüyordu. Şirket nihayet bu söylentilere bir netlik kazandırarak resmi bir tarih verdi. Söz konusu etkinlikte merakla beklenen Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip3, Galaxy Buds2, Galaxy Watch4 ve Galaxy Watch4 Classic ile tanışacağız.

Samsung, 11 Ağustos'ta dev bir etkinlik gerçekleştiriyor

Geçtiğimiz yıllarda, Ağustos ayında gerçekleşen ve Samsung'un ev sahipliği yaptığı etkinliklerde, Note serisi tanıtılmıştı. Ancak bu sefer, birden fazla rapor yeni bir Note cihazının gelmeyeceğine işaret ediyor. Yeni bir Not yerine, Z Flip ve Z Fold 2'nin takipleri gibi yeni katlanabilir telefonlar görmemiz daha olası.

Samsung ayrıca, bu Unpacked'da yeni bir Galaxy Watch piyasaya süreceğini ve cihazın Google ile birlikte tasarladığı bir Wear OS sürümünü çalıştıracağını da doğruladı. Ayrıca, "Galaxy Buds 2" isimli kulaklıkların tanıtılması ihtimali de çok yüksek. Bunlara ek olarak Samsung sızıntıları ile ünlü Blass, Twitter daha Samsung resmi bir tarih vermeden önce bir tarih belirtmiş ve kesinlikle Galaxy S21 FE modelinin kullanıcılar ile buluşacağını söylemişti. Merakla beklenen etkinliğe az bir süre kaldı. 11 Ağustos'ta tüm söylentiler netlik kazanacak.

Etkinlik Türkiye saati ile 11 Ağustos 2021 tarihinde saat 17:00'da gerçekleştirilecek. 

Realme GT Master Edition telefonlar duyuruldu! Çok şık, çok güçlü ve çok ucuz!
Samsung Galaxy A52 ve Galaxy A72 sahiplerine müjde!
Volkwagen T-Roc fiyatları şaşırttı, ilk defa bu seviyelerde
Sonraki Haber