Samsung, Android 13 güncellemesinde şov yapmaya hazırlanıyor

Akıllı telefon dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Samsung, yeni yılda da hız kesmeden Android 13 güncellemelerine devam edecek.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un güncelleme konusundaki başarısı adeta parmak ısırtıyor. Birkaç sene öncesine kadar bu konuda kara listede olan ancak yaptığı hamleler sayesinde Android dünyasının tartışmasız en hızlı güncelleme veren şirketi konumuna yükselen Samsung, bu konuda bir numara olarak gösterilen Apple ile yarışabilmek için de elinden geleni yapıyor.

Yıl başında yaptığı açıklamayla, amiral gemisi olsun olmasın tüm Galaxy modellerine en az 3 sene One UI en az 5 sene de güvenlik güncellemesi sözü veren Samsung, sonraki süreçte bu sözünü bir kez daha yenilemiş ve amiral gemisi modelleri için One UI güncelleme süresinin en az 4 yıl olacağını dile getirmişti.

Samsung, Android 13 güncellemesinde şov yapmaya hazırlanıyor

Bugüne kadar yaptığı çalışmalarla sözünü tutma konusundaki kararlılığını gözler önüne seren Samsung, Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesini servis etmeye devam ediyor. İlk etapta Galaxy S22 serisi ile yola başlayan şirket, daha sonra ise Galaxy Z modellerini radarına almış ve bunun ardından da rotasını Galaxy S21 serisine çevirmişti.

Bu hızlı girişini 2023 yılında da sürdürmeye kararlı olan Güney Koreli teknoloji devi, Galaxy Note serisi de dahil olmak üzere pek çok eski amiral gemisi için Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesini servis etmek için adeta zamanla yarışıyor.

POCO X5 5G’nin özellikleri sonunda netleşti
iOS kullanıcılarına müjde: O uygulama mağazaya geri döndü
Vivo yapay zekayı mükemmel bir şekilde kullandı, kusursuz fotoğraflar artık mümkün
Sonraki Haber