Samsung en ucuz telefon için kolları sıvadı! İşte Galaxy A03s

Teknloji devi Samsung'un en uygun fiyatlı akıllı telefonlarından biri olan Galaxy A02s'nin yükseltilmiş versiyonu olarak A03s'in çıkacağı duyuruldu.

Samsung'un en uygun fiyatlı akıllı telefonlarından biri olan Galaxy A02s'in bir dizi yükseltmeyle halefi olacağı bildiriliyor. Tahmin edilebileceği üzere Galaxy A02s'in abisi Galaxy A03s olarak adlandırılacak. Yapılan sızıntılar ayrıntılı görüntüleri ve önemli özellikleri içeriyor.

Ekranın tepesinde bir ahize bulunurken A03s'i küçük kardeşinden ayıran en önemli özelliklerden biri olarak telefonun yan tarafına entegre edilmiş bir parmak izi okuyucusu bulunuyor. Ayrıca kardeşi ile arasındaki bir diğer fark ise bu telefon USB-C bağlantı noktasına sahip. Eski  versiyonda parmak izi okuyucusu ve microUSB bağlantı noktasına sahip olması kullanıcıları üzen bir noktaydı.

6.5 inçlik bir IPS LCD ekrana sahip olan telefonun, damla çentikli bir ekran yapısı bulunuyor. Bu damla çentiğin içerisinde 5 MP'lik bir selfie kamerası bulunuyor. Arka tarafa bakacak olursak da büyük ihtimalle bir tanesi makro fotoğraflar, bir tanesi derinlik algılama için olmak üzere iki adet 2 MP'lik kamera bulunuyor. Ana kamerası ise 13 MP'lik bir çözünürlüğe sahip olacak. Şimdi isterseniz gelin Galaxy A02s'in özelliklerini hatırlayalım.

Galaxy A03s'in kardeşi A02s'in özellikleri

6.5 inçlik PLS IPS bir ekrana sahip olan A02s'in 2 ve 4 GB RAM seçenekleri bulunuyordu. Bunun yanında 13 MP değerinde bir ana kameraya sahip olan telefonun iki adet 2 MP'lik kamerası daha bulunuyordu. A02s'in 5000 mAh kapasiteli bir bataryası olduğunu göz önüne alırsak abisi A03s'in ondan geri kalır bir yanı olmayacağını düşünüyoruz.

Sızdırılan raporlara göre Samsung A3s modelinde iddialı bir fiyat politikası güdecek. Hatta bu modelin Hindistan pazarında önemli bir satış rakamına ulaşması için tam bir fiyat performans modeli olması hususuna önem veriliyor.

Dev akıllı telefon üreticisi için yolun sonu! Üretim tamamen durduruldu
Realme Türkiye için vites yükseltiyor! GT 5G geliyor!
Apple iPhone kullanıcılarına büyük bir sürpriz yapacak, sır perdesi aralandı
Sonraki Haber