Samsung Galaxy A21s özellikleri ortaya çıktı!

Samsung’un orta seviye uygun fiyatlı akıllı telefonu olmasını beklediğimiz Galaxy A21s özellikleri Geekbench’te ortaya çıktı!

Yüksek seviye modellerinin yanı sıra ortaya koyduğu orta segment akıllı telefonları ile de ülkemizde kullanıcı sayısını arttırmayı başaran Samsung, A Serisine yeni bir üye daha katmayı planlıyor. Şirketin bir başka telefonu Galaxy A21, geçtiğimiz ay Geekbench testinden geçmiş ve önemli özelliklerini büyük oranda belli etmişti. Şimdi ise SM-A217F model numarasına sahip yeni bir akıllı telefonun özellikleri ortaya çıktı.

Samsung Galaxy A21s özellikleri ortaya çıktı!

SM-A217F numarası ile ifade edilen bu yeni akıllı telefonun Samsung Galaxy A21s olma ihtimali oldukça fazla. İfade edilen bilgilere göre söz konusu cihaz, gücünü Samsung’un kendi üretimi olan Exynos 850 işlemcisinden alacak. Buna göre telefon kutudan Android 10 işletim sistemi ile çıkacak ve 3 GB RAM kapasitesine sahip olacak. Muhtemelen bu 3 GB RAM’in diğer opsiyonları da kullanıcıların tercihine sunulacak.

Geekbench, telefonun diğer özelliklerine dair bizlere bilgi vermese de, SamMobile tarafından yayınlanan bir başka rapor, telefonun donanımsal yapısına dair bizlere bazı ip uçları veriyor. Rapora göre Galaxy A21s, 32 GB ve 64 GB dahili depolama seçeneklerine sahip olacak. Ayrıca telefon siyah, mavi, beyaz ve kırmızı renk seçenekleri ile sahneye çıkacak. Samsung'un Galaxy A21s modelini ne zaman duyuracağını henüz bilmiyoruz ancak önümüzdeki haftalarda cihaz hakkında muhtemelen daha fazla şey duymuş olacağız.

Huawei Nova 7 ailesinin özellikleri ve fiyatları sızdırıldı!
Uygun fiyatlı Nokia 9.3 PureView de koronavirüs engeline takıldı
Lenovo 3D monitörü ile devrim peşinde
Sonraki Haber