Samsung Galaxy Alpha iPhone 6'ya rakip olabilir mi? İşte tüm resimleri!

Samsung Galaxy Alpha'nın hem kendi, hem de iPhone 6 ile görselleri haberimizde!

Bildiğiniz gibi Samsung’un amiral gemisi Galaxy Alpha, bugün resmen tanıtıldı ve şimdiye kadar yapılan sızıntı bilgi ve söylentilerin cevabı geldi. Cihaz 0,26 inç yani 6.7mm incelikteki kasası ile şık bir metal kasaya sahip.

Tüm merak edilenler öğrenildi ve bundan sonra merak edilecek şeyler Galaxy Alpha’nın diğer amiral gemilerine göre gerek tasarım gerekse özellik açısından iyi olup olmadığı olacak. Bildiğiniz gibi Samsung’un en büyük rakibi Apple ve amiral gemilerinin rakibi iPhone modelleri.

Yakın zamanda iPhone 6 tanıtılacak ve Apple’ın bu yıl yeni iPhone modelinde farklı özelliklere yer vermesi bekleniyor. Zaten Samsung’da Galaxy Alpha’yı iPhone 6 tanıtımı öncesinde, iPhone 6’nın 4.7 inçlik versiyonuna rakip olarak çıkardı. Galaxy Note 4’ün ise Apple’ın bu yıl duyuracağına kesin gözüyle bakılan 5.5 inçlik iPhone 6’ya rakip olması bekleniyor.

Samsung Galaxy Alpha, 4.7-inç 1280 × 720 Super AMOLED ekran, 2GB RAM ve 32GB dahili depolama (microSD desteği yok, Samsung'un kendi Exynos sekiz çekirdekli işlemcisi (Quad 1.8GHz + Quad 1.3GHz), LTE-A desteği, 1860mAh batarya, parmak izi sensörü, 12 megapiksel arka kamera, 2.1 megapiksel ön kamera ve Android 4.4.4 işletim sistemi gibi özelliklerle geldi.

Apple iPhone 6, 4.7-inç ve daha büyük bir ekrana sahip 5.5-inç  olarak iki versiyonda gelecek. Her iki cihazda da bir A8 işlemci, geliştirilmiş dokunmatik kimlik sensörü, daha iyi kamera, 2,100 mAh daha büyük bir pil ve işletim sistemi olarak iOS 8 ile çıkması bekleniyor.

Peki sizce bu yarışı kim kazanır? En çok ilgiyi iphone 6 mı görecek yoksa Galaxy Alpha mı?

Sonraki sayfalarda Galaxy Alpha’yı yakından inceleyebilir, iPhone 5S ile yanyana görüntülerini görebilirsiniz.





































Galaxy Alpha için ön sipariş süreci başladı (ilk fiyat bilgisi)
Samsung GALAXY ALPHA resmi tanıtım videosu
Fenerbahçeliler şokta! İsmail Kartal istifa etti!
Sonraki Haber