Samsung Galaxy Note 5'e S-Pen kalem ters takılırsa ne olur?

Samsung Galaxy Note 5 akıllı telefonun Stylus kalemini yuvaya ters sokarsanız kalem içeride sıkışıp kalabilir!

Samsung, geçtiğimiz günlerde tanıttığı Galaxy Note 5 akıllı telefonunun özellikle stylus kalemi üzerinde durmuştu.  Geçtiğimiz saatlerde yayınlanan bir video, S Pen’in Galaxy Note 5’i kolayca bozabileceğini ortaya çıkardı.

Android Police sitesinin yayınladığı video, Pen’in Galaxy Note 5'e yanlış bir şekilde takıldığında kalemin yuvada sıkışıp kaldığını gösteriyor. Eğer dalgınlığa gelip S Pen kalemin ters tarafını yuvaya soktuğunuz zaman telefonun hızlı not alma ve S Pen’in yuvarlak menüsü gibi fonksiyonları çalışmıyor.

Suçu Samsung’un, Note 5’in yuvasını S Pen’in ters şekilde girebilmesini kolay bir şekilde dizayn etmesine bağlayan bir çok kullanıcı şirketi eleştiri yağmuruna tutmuş durumda. Öte yandan BBC'ye konuşan bir Samsung yetkilisi yaptığı açıklamada:

"Biz Galaxy Note 5 kullanıcılarının S-Pen kalemin neden olacağı böyle beklenmedik bir senaryo ile karşılaşmaması için kullanım kılavuzundaki talimatları dikkatle okumasını tavsiye ediyoruz" denildi. Ayrıca yetkili serinin bir önceki modeli olan Galaxy Note 4'ün S-Pen kullanım klavuzunu yayınladı. Kullanıcılar bu noktada Samsung'dan bu sorunun cihaza zarar vermeden nasıl çözülebileceği konusunda açıklama bekliyor.

Huawei Nexus telefonda kullanılacak işlemci netlik kazandı
LG'den 'Süper Premium' telefon gelecek mi? Yetkili kişi açıkladı!
SpaceX'ten şok uyarı! Uydu internetleri kapanacak!
Sonraki Haber