Samsung, Galaxy S II ve Galaxy Note kullanıcılarını üzebilir!

Yaşanan son gelişmeler Samsung'ın 2011 yılı amiral gemi modellerine Android 4.2 güncellemesini sunmayacağını gösteriyor.

Samsung’un mevcut modellerine sunacağı güncelleme noktasında karışık bir durum yaşadığı ortada. Mart ayında elde edilen bazı belgelerde Güney Koreli üreticinin güncelleme takvimi elde edilmiş, Galaxy S II ve Galaxy Note modelleri için Android 4.2.2 güncellemesinin yayınlanacağı belgelerde yer almıştı.

Son dönemde ortaya çıkan kimi haberlerde ise Galaxy S III ve Galaxy Note II modelleri için Android 4.2 güncellemesinin es geçileceği ve Güney Koreli üreticinin TouchWiz arabiriminde yaşanan uyumsuzlukları hala çözüme kavuşturamadığı bildirilmişti.

Görünen o ki Samsung, Galaxy S II ve Galaxy Note cephesinde herhangi bir hazırlık içerisinde değil ve Android 4.2 güncellemesinin mevcut modellere sunulmayacak olması beraberinde bazı ihtimalleri de getiriyor. Bu ihtimallerin başında da Galaxy S II için güncellemenin iptal edilmesi geliyor. 

Sammobile sitesinde yer alan habere göre Samsung’un, daha önce Galaxy S II modeline sunmayı planladığı Android 4.2 güncellemesinden, TouchWiz arabirimindeki uyumsuzlukların hala devam etmesi sebebiyle vazgeçebileceği bildiriliyor.

Konuya ilişkin Samsung cephesinden herhangi bir açıklama yapılır mı bilinmez, ancak yaşanan gelişmelerin Galaxy S II ve Galaxy Note kullanıcılarını üzeceğe benziyor. 

ZTE Imperial fiyat ve özellikler – İnceleme
Galaxy Note III son söylentiler
Nintendo Switch 2'nin en önemli özelliği ortaya çıktı
Sonraki Haber