Samsung Galaxy S III için Rusya'da geri sayım başladı

3 Mayıs'ta Londra'da düzenlenecek etkinlikten sonra Rusya'da piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Güney Kore'nin mobil iletişim devi Samsung'un yeni çıkacak olan akıllı telefonu Galaxy S III'ün, 3 Mayıs'ta Londra'da düzenlenecek etkinlik kapsamında lanse edilmesi bekleniyor. Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S III için Rusya'da geri sayım başladı.

Rusya'nın resmi sitesinde yapılan geri sayıma göre, Samsung Galaxy S III telefonun, Rusya'da başlatılmasına 6 gün kalmış görünüyor. Yani Rusya 6 gün sonra yeni akıllı telefonun kendi pazarında başlatılmasının resmiyet kazanacağını ve satışa sunulacağını düşünüyor.

İsterseniz Galaxy S III'ün kesinleşen özelliklerini bir hatırlayalım.

Benchmark sonuçlarına göre Galaxy S III, 1.4 GHz Exynos 4 Quad'ın işlemci kullanıyor. Ancak bu zaten Samsung tarafından açıklanmıştı. Ayrıca Galaxy S III, beklendiği gibi Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi ile piyasaya sürülecek.

4.7 inç ve 1280x720 piksel çözünürlüğünde ekranı olan Samsung Galaxy S III, 1 GB bellek, arka kısmında 12 mega piksel kamera ve ön kısmında 2 mega piksel ön kameraya sahip. GPS ve A-GPS desteği bulunan telefonun sadece nasıl bir tasarıma sahip olduğu bilinmiyor ve bütün özellikleri gün ışığına çıkmış durumda.

Geri sayım sayacını buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sony yeni Android ICS telefon çıkarıyor!
Twitter Android-iOS için güncellendi!
Nissan Juke fiyatları dibi gördü! Duster fiyatına Juke fırsatı!
Sonraki Haber