Samsung Galaxy S20 ile çekilen ilk fotoğraflar!

Samsung Galaxy S20'nin lansmanına bir gün kala, Galaxy S20 ile çekilen ilk fotoğraflara gelin birlikte göz atalım.

Bildiğiniz üzere Samsung Galaxy S20 ailesi 11 Şubat tarihinde tanıtılacak. Yani lansmanın gerçekleşmesinden sadece bir gün uzaktayız. Elbette bu, sızıntıların durması gerektiği anlamına gelmiyor. Şimdi de, direkt olarak Samsung Galaxy S20 Plus modelinden geldiği aktarılan örnek fotoğraflar sızdırıldı.

Samsung'un yeni Galaxy serisi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine 3 farklı modele sahip olarak karşımıza gelecek. Bu modeller sırası ile Galaxy S20, Galaxy S20 Plus ve Galaxy S20 Ultra olacak.

Cihaz ile ilgili bugüne dek ortaya çıkan iddiaları derleyecek olursak; 6,2 inç ekrana sahip olacak olan Samsung Galaxy S20 modelinde, ekran içerisinde dahil edilen kameralar ile Infinity-O ekranları görmeye devam edeceğiz. Tüm Galaxy S20 modellerinde ön kamera, Note 10 ailesinde olduğu gibi, ekranın orta üst kısmında nokta/delik şeklinde bulunacak olduğunu söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy S20 modelinin arka tarafında, 12 megapiksel geniş açılı bir kamera, 12 megapiksel ultra geniş açılı bir kamera, 64 Megapiksel değerinde bir ana kamera bulunacak ve tümüm bunlara ek olarak bir de ToF sensörü kullanılıyor olacak. Kamera özelliklerine bakıldığı zaman, Galaxy S10’a nazaran hatırı sayılır oranda daha iyi fotoğraf sunacağını tahmin edersiniz. Cihazın arka kısmına baktığımızda ise, kamera kurulumunun tüm S20 modellerinde arka yüzün sol üst köşesinde yer aldığını görmekteyiz. Bunun en büyük sebebinin ise cihazda batarya için yer açmak olduğu düşünülüyor.

Samsung Galaxy S20 modelinde 3x optik ve 30x dijital zoom sunuluyor olacak. Ayrıca arka kamera ile 8K 30 fps video çekebilmek mümkün olacak. Tüm Galaxy S20 modellerinin 2K çözünürlüğünde 120 Hz yenileme hızına sahip panellere sahip olması bekleniyor. Yine tüm S20 modellerinin 8K çözünürlüğünde 30 FPS video kaydı yapması ve 4K çözünürlüğünde ise 120 FPS’e kadar çıkan çekimler yapılabilecek olması bekleniyor.

Türkiye’deki Samsung Galaxy S20 cihazlarının tamamının Exynos 990 işlemci yongasına sahip olacağı konuşuluyor. Yurt dışındaki cihazlarda ise 990’ın doğrudan rakibi olduğu Qualcomm Snapdragon 865 platformunun yer alacak olduğu yine sızan bilgiler arasında. Cihazın Türkiye’de satılacak olan Exynos 990’lı modellerinde varsayılan olarak 5G desteği bulunuyor olacak. Modelin 1000 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Hazır cihazın beklenen kamera özelliklerini de yeniden hatırlamışken, lafı daha fazla uzatmadan Galaxy S20 ile çekilen ilk fotoğraflara gelin hep birlikte göz atalım.

İşte Samsung Galaxy S20 ile çekilen ilk fotoğraflar;

Popüler Haberler