Samsung Galaxy S5 LTE-A'nın fiyatı belli oldu

Samsung Galaxy S5 LTE-A, orijinal Galaxy S5'ten çok daha pahalı değil.

Bu hafta başlarında Samsung, amiral gemisi Galaxy S5’in geliştirilmiş sürümü Galaxy S5 LTE-A akıllı telefonunu duyurdu. Ancak şirket akıllı telefonun fiyatını açıklamamıştı. Şimdi Galaxy S5 LTE-A amiral gemisinin Güney Kore fiyatı belli oldu.
Kore Times sitesinin haberine göre 945,000 ₩ yani 926$ fiyat etiketi ile Güney Kore'de satışa sunulacak. Orijinal Galaxy S5 866.800 ₩ yani 850 $ fiyat etiketine sahip ve yeni model bu cihaza göre çok daha pahalı değil.


Galaxy S5 LTE-A, 1440 x 2560 piksel 5.1-inç Super AMOLED ekran da dahil olmak üzere, orijinal S5 üzerinde çeşitli iyileştirmeler ile geliyor. Dört çekirdekli 2.5GHz hızında Snadpragon 805 işlemci ve 3GB RAM özelliklerinin yanısıra LTE Cat 6 desteği bulunuyor.


Bir kaç gün önce Samsung, Galaxy S5 LTE-A akıllı telefonun uluslararası piyasada olmayacağını doğruladı. Yani cihaz sadece siyah, beyaz, mavi, altın, kırmızı ve pembe olarak beş renk sürümleriyle Güney Kore'de bu ay sonundan önce satışa sunulacak. S5 LTE-A Kore dışında mevcut olmayacak ancak cihazın Galaxy S5 Prime ve Galaxy F isimleriyle aynı özeliklerde dünya çapında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

 Sonraki sayfalarda cihaza ait görüntüleri inceleyebilirsiniz.











Android 4.4.4 güncellemesi başladı
LG'nin akıllı saati bir kez daha kameralara yakalandı
Xiaomi Türkiye adeta coştu, anneler gününe özel airfryer fiyatı dip yaptı, neredeyse bedava
Sonraki Haber