Samsung Galaxy S6 ve Galaxy Note 4 metal kasalı olabilir

Samsung, bir sonraki amiral gemisi Galaxy S6 ve bir sonraki phablet telefon modeli Galaxy Note 4'te metalik malzeme kullanabilir.

Aylarca söylentilerden sonra en çok merakla beklenen akıllı telefonun Samsung’un ilk metal kasalı amiral gemisi Galaxy Alpha olduğu bir gerçek. Samsung bu cihaz ile Samsung hayranlarının hayallerini yerine getirdi.

Şirket bu cihazı Apple’ın iPhone 6 akıllı telefonuna rakip olarak piyasaya sürecek ancak şu da bir gerçek ki, çıkış amacı ne olursa olsun Galaxy Alpha Samsung için yeni bir dönem başlatıyor. Muhtemelen şirket, gelecekteki cihazlarında metal malzeme kullanacaktır.

Son zamanlarda sızdırılan bilgi ve görseller Samsung’un phablet akıllı telefonu Galaxy Note 4’te metal çerçeve kullanacağı yönünde.  Akıllı telefonlarında metal malzeme kullanmaya başlayan Samsung, 2015 model amiral gemisi Galaxy S6’da da metal kasayı tercih edebilir.

Peki siz ne dersiniz, Samsung yeni nesil amiral gemilerinde metal malzeme kullanır mı? Yeni amiral gemilerinin Galaxy Alpha gibi olmasını ister misiniz? Sonraki sayfalarda Galaxy Alpha'nın resimlerini inceleyerek bu konuda fikir edinebilirsiniz





































Hayalleri süsleyen Apple iPhone 6 ve kutu içeriği
Galaxy Note 4'ü ilk olarak Çinliler duyurdu: GooPhone N4
Samsung en popüler modeline One UI 6.1 güncellemesi getiriyor!
Sonraki Haber