Samsung Galaxy S6 yerine LG G4 almak için beş neden

Samsung Galaxy S6 mı LG G4 mü? Hangisi almaya değer?

LG’nin 2015 model amiral gemisi LG G4 raflarda yerini almaya başlıyor. Oldukça iyi ve diğer amiral gemilerine göre farklı özelliklere sahip telefonun işlemcisi kullanıcılar tarafından eleştirilere neden olmuştu.

Bazıları tarafından sabırsızlıkla beklenen LG G4, bazılarına göre ise hayal kırıklığıydı. Ancak yine de LG G4, gerek tasarımı gerekse özellikleri ile kullanıcısından tam puan alan Samsung’un amiral gemisi Galaxy S6’ya göre tercih edilebilecek neden ve özelliklere sahip.

Sizlere bu haberimizde, Galaxy S6 yerine LG G4’ü tercih etmenizi gerektiren beş neden sıralayacağız. Bu sıralamayı aşağıda ve sonraki sayfalarımızda inceleyebilirsiniz.

1. Klişe kaliteli malzemelerden kaçmak istiyorsanız

2015 model akıllı telefonlar içinde LG G4 deri arka kapağı ile kesinlikle diğerlerine göre bir ayrıcalık sunuyor. Diğer üreticiler telefonlarında cam ve metal gibi kaliteli malzemelere yer verirken, LG bir farkındalık yaptı ve deri malzeme kullanmaya karar verdi.  Evden çıkarken ayakkabı ve kemerinizle uyumlu şık bir aksesuar olarak LG G4 tercih nedeni olabilir.

2. Fütüristik bir şekil ama hafif kavisli ekran

Galaxy Note Edge, Galaxy S6 Edge ve LG G Flex 2 kavisli ekran severler için fazla aşırı gelebilir. LG G4’ün LG G Flex 2’ye benze hafif bir eğrisi mevcut. Ayrıca cihazın arka kısmında bulunan güç ce ses düğmeleri de diğerlerine göre farklılık sunuyor.

3. Ekran boyutu

LG, G4’ün çerçevelerini ince tutaraknispeten küçük bir gövde de büyük 5.5 inç ekran geleneğini sürdürdü. LG G4 ekran-gövde oranı % 72,46 ve  ekranları yana kaymasına rağmen % 71.75 oranına sahip Galaxy S6 Edge’e göre daha iyi. LG G4 büyük ekrana sahip olmasına rağmen Galaxy S6’ya göre çok büyük görünmüyor.

4. Depolama seçenekleri

Galaxy S6, 32, 64 ve 128 GB depolama özellikli varyantları ile geliyor ve her kademe fazladan 100 $ maliyet sunuyor. LG G4 sadece 32 GB varyant ile geliyor, ama microSD kart desteği ile size daha ucuz depolama seçenekleri sunuyor.

5. Yedek pil seçeneği

Bildiğiniz gibi Samsung, Galaxy S6’da çıkarılabilir pil özelliği geleneğini bozdu ve bu nedenle kullanıcıların eleştirilerine maruz kaldı. Ancak LG G4’ün pili kullanıcılar tarafından değiştirilebilir. Böylece şarj sorunu olmadan daha uzun süre dışarıda kalabilirsiniz. Bu da bir tercih nedeni olabilir.

Rakamlarla LG G4 - LG G3 karşılaştırması
Popüler oyun Leo's Fortune, Windows Phone için yayınlandı
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber