Samsung Galaxy Xcover 2 - İnceleme

Galaxy Xcover 2'yi sizler için incelemeye aldık

Galaxy Xcover 2 Samsung'un 2013 yılındaki ilk atışı olacak. Android telefon suya, şoka ve basınca dayanıklı sertifikalarla geliyor. Suya dayanıklı telefonlar Xperia Z'nin gördüğü ilgiyle doğru orantılı olarak artacak gibi görünüyor.

Orta derece özelliklerle gelen bu telefonu incelemeye alalım istedik, işte ayrıntılar.

Tasarım

Rakiplerine göre kalın görünen telefon oldukça parlak ve rahat bir tutuş ile kullanım kolaylığı sunuyor. Elinizde ergonomik hissettiren telefonun keskin köşe geçişleri bulunmuyor.



Koyu gri plastik kapak bazı metal parçalar da içeriyor. Telefon için Samsung tasarımcılarının saatlerini harcadıklarını söyleyemeyiz. Basit ve sade bir tasarıma sahip.

Xcover 2 IP67 model suya, kuma ve basınca dayanıklılık sertifikası bulunuyor. Ön kısımda 3 adet fiziksel tuş bulunuyor. Sağ kısımda güç/kilit düğmesi bulunuyor. Sol tarafta da ses tuşları bulunuyor.




Ses tuşlarına iki kere bastığınızda arka kısımda LED ışık açılıyor. Xcover 2 yüksek çözünürlüklü ekrana sahip değil. 480x800 piksel WVGA 4 inç ekran ve 233ppi piksel yoğunluğuna sahip.



Samsung'un son ara yüzü Nature UX ve Android 4.1.2 Jelly Bean işletim sistemiyle geliyor. 1GHz çift çekirdekli işlemci ARM Mali-400 grafik, 1 GB RAM ve 4 GB dahili hafıza ile geliyor.



Bağlantı özellikleri 14.4 Mbps HSPA+ hız ve Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, DLNA ve Wi-Fi bulunuyor. Xcover 2 LED flaşlı 5 MP kameraya sahip.










Son olarak batarya özelliklerine değinecek olursak, 1700 mAh Galaxy Xcover 2 570 saat kullanılmadan açık kalabilmesini sağlıyor. Aşağıdaki inceleme videosunu izleyerek de su geçirmez bu telefonu inceleyebilirsiniz.



Galaxy Note 2 indirimde!
Siz olsanız Mac Pro'yu nasıl tasarlardınız?
Huawei Android'e meydan okudu, küresel pazara geliyoruz şimdi siz düşünün
Sonraki Haber