Samsung Galaxy Z Flip 4 tasarımı ortaya çıktı!

Samsung'un merakla beklenen sıradaki katlanabilir cihazı Samsung Galaxy Z Flip 4'ün tasarımı ortaya çıktı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar.

Dün Samsung Galaxy Z Fold 4'e ilk bakışımızı almıştık ve şimdi Galaxy Z Flip 4'ün görselleri çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Bu görseller sayesinde beklenen katlanabilir akıllı telefonun tasarımı da belli oldu.

Samsung Galaxy Z Flip 4 tasarımı ortaya çıktı!

Gördüğünüz gibi, Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Flip 3'ten çok farklı görünmüyor, ancak kaynak cihazın 6,7" birincil ekranı paketlerken öncekinden daha kalın (7,2 mm'ye 6,9 ​​mm) sahip olacağını iddia ediyor. Aynı Flip 3 gibi diyagonal ancak önceki sızıntılar kapak ekranının daha büyük olacağını söylüyor. Samsung Galaxy Z Flip 4 ayrıca biraz daha büyük bir pile sahip olacak ve söylentilere göre akıllı telefon henüz duyurulmamış Snapdragon 8 Gen 1+ SoC tarafından desteklenecek. Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4'ün tanıtımına hala birkaç ay uzağız, ancak resmi duyurularından önce cihazlar hakkında daha fazla şey duymamız mümkün.

Cihazın özelliklerine gelecek olursak ortaya çıkan patent ve prototip sızıntılarına göre Galaxy Z Flip 4’ün 3.700 mAh bataryaya sahip olabileceği söyleniyor. Ayrıca Galaxy Z Fold 4’ün pil kapasitesi, 4.400 mAh ile önceki modele yakın olacak. Cihazın detayları çok yakında netleşmeye başlayacaktır.

Heyecanla beklenen Xiaomi 12 Serisi artık Türkiye’de!
Toza dayanıklı en ucuz 10 telefon!
Samsung, Oppo, Vivo ve Honor kullanıcıları tedirgin! Bu güvenlik açığı çok can yakar!
Sonraki Haber