Samsung Galaxy Z Flip 5 katlanabilir telefonlara yeni bir soluk getirecek!

Samsung Galaxy Z Flip 5 için ilk görsel geldi. Detaylara göre katlanabilir akıllı telefon büyük bir farklılık getirecek. İşte detaylar.

Katlanabilir akıllı telefon dünyasında yenilikler sürmeye devam ediyor. Bu sınıfta öncü markalardan birisi olan Samsung, yaz aylarında piyasaya süreceği yeni Galaxy Z Flip/Fold 5 serisi için çalışmaları hızlandırdı. Şimdi ise Samsung Galaxy Z Flip 5 için yeni bir render görüntüsü ortaya çıktı. Görüntü, akıllı telefonun eski nesline göre bir farklılığı beraberinde getireceğine işaret etti. Detaylara bakalım.

Galaxy Z Flip 5 sızdırılan render görüntüsü daha büyük kapak ekranını ortaya çıkardı

Normalde katlanabilir ekranlı kapaklı telefonların arka kısmında kapak ekranı küçük boyutlarda yer alıyordu. Ancak Galaxy Z Flip 5 modelinde işler değişecek gibi duruyor.

Sammobile'ın paylaştığı Galaxy Z Flip 5 render görüntüsünde akıllı telefonun kapak ekranının büyüyeceği ortaya çıktı. Böylelikle Z Flip 5, bu sınıftaki akıllı telefonların kapak ekranı konusunda bir referans noktası olacağına işaret edildi.

Samsung Galaxy Z Flip 5 modellemesini içeren render görüntüsü. Görselde büyük bir kapak ekranı yer alıyor. (Fotoğraf: Sammobile)

Kaynak, Samsung'un bu büyütülmüş kapak ekranını nasıl kullanacağı konusunda tam emin olmasa da bir önceki Galaxy Z Flip 4 modeline göre bu kapak ekranının daha işlevsel hale geleceğini belirtti.

Akıllı telefonun teknik özellikleri konusunda şu anda sızdırılmış bir bilgi mevcut değil. İlerleyen zamanlarda Galaxy Z Flip 5 modeline dair yeni bilgileri öğrenmeyi umuyoruz. Yeni detaylar için bizleri takipte kalın. 

Google Pixel 7a’da adeta renk cümbüşü yapacak
Samsung Galaxy S23 FE hakkında oldukça önemli bilgiler var
BYD Sea Lion 07'nin çıkışı ilgi odağı oldu
Sonraki Haber