Samsung'dan abartılı Apple reklamları!

Samsung, Apple'ın son amiral gemisi iPhone X'in eksiklikleri ile dalga geçmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalar sizlere Samsung'un Apple'ı aşağılamak adına yapmış olduğu reklam çalışmasını aktarmıştık.

Şu bir gerçek, Samsung ile Apple'ın arası biraz şu sıralar bozuk. Zaman zaman çizgi biraz aşılsa da tatlı diyebileceğimiz bir rekabet te yok değil aralarında aslında.

Rekabet her alanda her firma için oldukça önemli çünkü şirketleri geliştiren en etkili güçlerden bir tanesi de sürekli olarak yarışmaları gereken güçlü bir rakipleri olması. Apple ve Samsung da senelerdir pek çok farklı şekilde birbirleri ile yarışmaktalar.

Samsung'dan abartılı Apple reklamları!

En azından kendi aralarında. Ancak Apple'a nazaran Samsung, biraz işi abartıya kaçırmışa benziyor. Daha öncesinde yayınladığı reklamlar ile gündeme konu olan Samsung bu sefer tam olarak iki adet reklam videosu yayınladı. Bu videolar ise Note 9'un kalemine ve Note 9'un sergilediği güç gösterisine odaklanıyor.

Reklam filmlerinin ilkinde iPhone'un bir kalemi olmayışı ile alay eden Samsung, diğer videoda da Note 9'un gücüne odaklanmayı seçmiş durumda. Konuyu fazla uzatmadan sizleri yayınlanan videolar ile baş başa bırakıyorum.

Sizce de Samsung fazlasıyla abartılı davranmıyor mu? Özellikle ortaya çıkan Note 9 not ortalamasına baktığımız zaman... Yapma bunu Samsung yapma. 

Spotify güncellemesi kullanıcıları rahatlatacak!
BlackBerry'den KEY2 LE!
Xiaomi’ye inat airfryer modelinde yüzde 40 indirim yaptı, fiyatı 1000 TL’nin de altına indi
Sonraki Haber