Samsung'dan tüm kullancıları ilgilendiren karar!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung tüm kullanıcılarını ilgilendirebilecek bir ikilem yaşıyor. Şirket cihazlarına gelecek yonga setini değiştirebilir.

Güvenilir bir kaynaktan gelen bir sızıntı, Samsung'un Exynos'un Galaxy S23 akıllı telefonlara güç sağlayıp sağlamaması çatışmalar yaşadığını ortaya çıkardı. Bu bilgi, Qualcomm'un neredeyse tüm telefonların Snapdragon 8 Gen 2 platformundan güç alacağını onaylamasından iki ay sonra geldi. Güney Koreli teknoloji devinin alacağı hamle yüksek ihtimalle tüm kullanıcıları ilgilendiren sonuçlar doğuracak.

Samsung'dan tüm kullancıları ilgilendiren karar!

Ice Universe'e göre, Samsung MX (Mobile eXperience) bölümü, Galaxy S22 akıllı telefonlardaki dahili yonga setinin performansından dolayı hayal kırıklığına uğradı. Öte yandan, üst düzey yöneticiler hala gelecek yılın amiral gemilerinin Samsung Semiconductors tarafından üretilen Exynos 2300 ile gelmesini talep ediyor. Şu anda Samsung Galaxy S22 telefonlarının yaklaşık %70'i Exynos 2200 ile birlikte geliyor. Diğer %30'luk kısım ise Snapdragon 8 Gen 1'e sahip ve Amerika, Güney Kore, Çin, Japonya ve Hindistan pazarında karşımıza çıkıyor. Güneydoğu Asya her ikisinin bir karışımını alan nadir bölgelerden.

Hem Exynos 2200 hem de Snapdragon 8 Gen 1 yongaları 4nm işlem üzerine kurulu ve Samsung platformu biraz daha güçlü bir GPU'ya sahipken, Qualcomm yongasının CPU'su hız konusunda daha iyi. Beklentiler, yeni nesil yonga setleriyle devam edileceği yönünde. Güney Koreli teknoloji devi son dönemlerde cihazlara güncelleme sunmak gibi konularda elinden geleni yapıyor.

OnePlus 10R Prime için geri sayım başladı!
vivo X Fold+ pil performansı ile şaşırtacak!
Tesla’da sular durulmuyor, bir ayrılık daha
Sonraki Haber