Samsung’tan geliştiricilere özel konferans

Samsung geliştiricileri topluyor

Samsung ilk geliştirici konferansı için resmi duyurusunu yaptı. Android cihazları için özellikle Samsung üzerinde yoğunlaşacak olan Amerikan geliştiricileri bu konferansa davet etti. San Francisco’da 27-28 Ekim’de yapılacak olan konferans Samsung’un API’lerini geliştirmeleri üzerine iyi bir fırsatı olacak.

Samsung’un kendi mobil uygulama marketinde bir çok uygulaması bulunuyor. Ancak tabi ki diğer uygulama marketleriyle boy ölçüşebilecek boyutta değil. Ayrıca Android telefon almak isteyen kullanıcıları Samsung’a yöneltecek herhangi bir yazılımsal avantaj bulunmuyor.

Telefon almayı düşünen kullanıcılar aynı modelin benzer donanıma sahip olanını başka markalarda bulabiliyor. Samsung’un daha çok kullanıcı çekmek adına yeni uygulamalar yaparak kendi markasını Android’den biraz daha spesifik hale getirmeye niyetli olduğu anlaşılıyor.

Samsung’un kendi uygulamaları arasında Knox ve ChatOn gibi mobil mesajlaşma platformu bulunuyor. Google’ın ekosistemine ek olarak Samsung’un da geniş bir uygulama kapasitesi sunması ve sıfırdan başlamasına gerek olmaması da avantajlı yönleri arasında bulunuyor.

Konferansa giriş ücreti 299$ olacak ve geliştiricilere yönelik olacak.

HTC One’ın deniz mavisi rengi ortaya çıktı
Note 3’ün kamerasında OIS bulunmayacak
Seat Ibiza fiyatları dibi gördü! Bu fırsat kaçmaz!
Sonraki Haber