Spotify beklenen özelliği kullanıma sundu

Spotify, Apple Watch için yeni özelliğini duyurdu. Spotify; artık 'Siri komutu' ile de çalışabilecek!

Dünyanın en popüler ve en fazla abone sayısına sahip olan çevrim içi müzik servisi olan Spotify, özellikle de Apple Watch sahiplerini sevindirecek yeni bir özellik kazandı. Spotify; artık 'Siri komutu' ile de çalışabilecek!

Spotify beklenen özelliği kullanıma sundu

Bu haberimiz Apple Watch kullanıcılarını oldukça sevindirecek. Dünyanın en popüler çevrim içi müzik servisi olan Spotify, iOS kapılarının açılması ile birlikte Siri ile uyumlu olarak çalışmaya başladı.

Dünyanın en çok satan akıllı saatlerinden biri olan Apple Watch, akıllı saatleri için sürekli olarak yeni bir destek sunmaya devam ediyor. Ancak Apple Watch kullanıcıları, uzun zamandır Spotify uygulamasının 'Siri komutu' ile çalışmamasından dolayı yakınıyordu. Sonunda Apple Watch kullanıcılarının bu isteği yerine geldi ve Siri desteği artık aktif oldu.

Bu destek ile birlikte Spotify uygulaması Apple ekosistemleri içerisinde dijital asistan Siri'ye verilecek sesli komutlar ile yönetilebilecek. Buna ek olarak bu kapsamda HomePod ile birlikte CarPlay desteği de sunmuş olan firma, Siri’nin sıkı kullanıcılarını bu haberi uzun süredir beklediğinin farkında olduğunu ve sağlanan bu özelliğin bu çağrılara cevap niteliğinde sunulduğunu ifade etti.

Kullanıcıların Siri desteğini aktif bir şekilde kullanmaları için tek yapacakları şey güncellemeyi yüklemek olacak. Yeni güncellemeyi yüklemek için akıllı saatinizin WatchOS 6 ve üzeri bir işletim sistemi sürümüne sahip olması gerekiyor.

Skype yeni özellikleri ile rekabeti artırmayı amaçlıyor!
Samsung Galaxy A21s özellikleri ortaya çıktı!
Lenovo 3D monitörü ile devrim peşinde
Sonraki Haber