Süper fırsat! İşte indirime giren realme modelleri!

realme akıllı telefon modellerinde Eylül ayında güzel indirim fırsatları söz konusu. Biz de bu fırsatları sizlerle paylaşıyor olacağız!

Oppo çatısı altında üretim yapmaya devam eden realme, Türkiye’de ve dünyada yükselmeye devam ediyor. Ortaya koyduğu uygun fiyatlı modelleri ile Redmi’nin tahtını sallayan realme, yavaş yavaş üst seviye telefonları ile de konuşulmaya başlandı. Çin merkezli akıllı telefon üreticisi, artık yalnızca giriş ve orta segmente değil, tepe modelleri için de çalışmalar yapıyor.

Süper fırsat! İşte indirime giren realme modelleri!

Xiaomi’nin Redmi modellerine güçlü bir rakip olmayı başaran realme, dünyada ve ülkemizde kullanıcı sayısını gün geçtikçe arttırıyor. Her ne kadar pandemi sonrasında maliyetler artsa da realme akıllı telefon modellerinde fiyatlar oldukça makul durumda. Hatta Eylül ayının sonuna doğru ortaya çıkan indirimler, fiyatların daha da uygun hale gelmesi ile sonuçlandı. Biz de bugün bahsi geçen fırsatları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Bildiğiniz gibi ülkemizdeki teknolojik ürün fiyatları sürekli olarak değişkenlik gösteriyor. Dolayısıyla eğer yeni bir telefon satın almak istiyorum diyorsanız, elinizi biraz çabuk tutmanızda fayda var. Ayrıca tercihiniz Android cephesinden yana olacaksa, realme sizler için şu anda biçilmiş kaftan gibi duruyor. Şimdi dilerseniz artık lafı daha fazla uzatmadan indirime giren realme modellerini sizlerle paylaşmış olalım. İşte detaylar!

realme 5i 64 GB

Fiyatı: 2.584,00 TL

Popüler Haberler