Telefonunuz için özel seçim duvar kağıtları!

Bu içeriğimizde, yılın ilk haftasına özel sizler için seçtiğimiz birbirinden güzel duvar kağıtlarını sizler için derledik.

Telefonumuzdaki duvar kağıtları, bazen ruh halimizi yansıtır, bazen karakterimizi... Bazen ise anlamsızca o an beğendiğimizi düşündüğümüz bir resmi telefonumuzun ekran fotoğrafı yapıveririz. Bir süre sonra ise kullandığımız duvar kağıdından sıkılarak yeni bir duvar kağıdı ile ekranımıza ayrı bir hava katmak isteriz. Bu anlamda telefonunuzda kullanmanız için bazı duvar kağıtlarını içeriğimizde listeledik.

Sizler telefonunuzda kullanmanız için, sizler için seçtiğimiz birbirinden güzel duvar kağıtlarını incelerken, biz de duvar kağıtları ile ilgili bilmeniz gereken bazı önemli bilgilerden bahsediyor olacağız.

Örneğin en fazla şarj tüketen duvar kağıtlarının canlı duvar kağıtları olduğunu biliyor muydunuz? Ben canlı duvar kağıdı kullanmıyorum diye bu anlamda seviniyor olabilirsiniz. Ancak sabit duvar kağıdı kullanıyor olsanız bile, canlı renklere sahip duvar kağıtlarının da yüksek şarj tüketimine sahip olduğunu bilmenizde fayda var.

En az şarj tüketenler ise koyu temalı duvar kağıtlarıdır.

Bu anlamda zaman zaman sizler için siyah temalı birbirinden güzel duvar kağıtları paylaşıyoruz.  Dilerseniz bu duvar kağıtlarına sitemizin arama bölümünden ulaşabilirsiniz.

Elbette bahsettiğimiz duvar kağıtlarının şarj tüketiminin yanında ekran parlaklığınız bu anlamda çok daha etkilidir. Arka planda çalışan uygulamarınız da yine aynı şekilde şarj tüketiminizi önemli ölçüde etkiler.

Ancak beğendiğiniz bir duvar kağıdı olduğunda, muhtemelen birçoğumuz şarj tüketimini dikkate almadan kullanmayı tercih edecektir. Zira daha fazla şarj tükettiği belirtilen duvar kağıtlarının, şarj tüketimine etkilerinin, önemsemeyeceğiniz ölçüde olduğunun bilgisini de sözü gelmişken buradan belirtelim.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan şimdi hep birlikte sizler için seçmiş olduğumuz duvar kağıtlarına göz atalım.

Popüler Haberler