Tizen Android'e çok benziyor, işte görüntüler!

Samsung'un mobil işletim ssitemi Tizen ekran görüntüleri haberimizde!

Bildiğiniz gibi Samsung, Intel işbirliği ile birlikte kendi işletim sistemi Tizen’i geliştiriyor. Şirket, dün @evleaks tarafından sızdırılan ve Tizen ile çalışan akıllı saatlerini MWC 2014’te tanıtmaya hazırlanıyor.

Phonescoop.com tarafından yeni yayınlanan Tizen ekran görüntülerine baktığımızda, Tizen kullanıcı arayüzünün Samsung’un Touchwiz arayüzü ile birlikte Android işletim sistemine sahip cihazların ekran görüntülerine çok benziyor. Şirket yenilikçi bir tasarım ve özellik sunmaktansa, tanıdık arayüzlerini tercih etmiş görünüyor.

Samsung, Tizen işletim sisteminde kullanıcıya Android’e göre sadece daha özgür ve gerçekten açık kaynak kod özelliğini alternatif olarak sunmak için çalışıyor. Tizen ekran görüntülerinde bir haber okuyucu uygulaması, bir hatırlatma uygulaması, bir fotoğraf editörü ve etkileyici grafikler ile birlikte tabii ki oyun gibi tam bir takım özellik var. Arayüzünde bir ana ekran da dahil olmak üzere temel bir akıllı telefonda bulunan işletim sisteminde beklediğiniz her şey var. Düzenlenebilen tüm uygulama simgeleri sorunsuz çalışıyor.

Sonraki sayfalarda yayınlanan Tizen ekran görüntülerini inceleyebilirsiniz.























MWC 2014: Huawei Ascend G6 resmiyet kazandı!
Firefox OS ile çalışan ZTE Open II resmen tanıtıldı!
En parlak ekran iddiasıyla tanıtıldı: Karşınızda Vivo Y18
Sonraki Haber