Türünün en iyisi olan 28 Android uygulaması

Kategorilerinin en iyisi olan 28 Android uygulamasını sıraladık.

Farklı işlemler için kullanabileceğiniz, en iyi 28 Android uygulamasını sizler için seçtik. İşte o uygulamalar:

En iyi dosya düzenleme uygulaması: Solid Explorer



Materyal Tasarımı'na sahip olan uygulamalardan birisi olan Solid Explorer, basit kullanımıyla en iyi dosya düzenleme uygulamaları arasında yer alıyor. Kendine özel temalara ve ikonlara da sahip olan Solid Explorer; gizli dosyaları, ZIP ve RAR uzantılı dosyaları da düzenleyebilmenizi sağlıyor.




En iyi verimlilik uygulaması: Dashlane



Hesapların şifrelerini kaydeden ve kullanıcısını şifreleri hatırlama derdinden kurtaran Dashlane, en iyi verimlilik uygulamalarından birisi. Uygulama, şifreleri özel bir veri şifreleme yöntemiyle hafızasına kaydediyor ve düzenli olarak kullanıcısının şifrelerinin güvenliğini kontrol ediyor.




En iyi iş arama uygulaması: Indeed



Sıradan iş arama uygulamalarından ve sitelerinden farklı olarak birçok seçeneğe sahip olan Indeed, tam da aradığınız işi bulmanız için size yardımcı oluyor. Eğer iş arıyorsanız bu uygulamaya kesinlikle göz atmalısınız.




En iyi hava durumu uygulaması: MORECAST



Android telefonunuza önceden yüklenmiş olan hava durumu uygulamalarından bile daha iyi olan MORECAST, uygulamayı pratik bir şekilde kullanabilmenizi sağlayan widget'a da sahip.




En iyi launcher uygulaması: Action Launcher 3



Kullanıcı arayüzünü değiştirmeden akıllı telefonunuzun görünümünü ve kullanım şeklini değiştiren launcher'lar, yenilik arayan kullanıcıların tercih ettiği uygulama türlerinden birisi. Eğer siz de akıllı telefonunuzu launcher ile kullanan kişilerden birisiyseniz, Action Launcher 3'ü kesinlikle denemelisiniz. Action Launcher 3, yeni bir kullanım deneyimi sunmasının yanı sıra akıllı telefonu daha pratik kılan launcher'lardan birisi.




En iyi fitness uygulaması: The 7 Minute Workout


The 7 Minute Workout, gelişiminizi ve programınızı takip etmenin yanı sıra çalışma önerileri de sunan, son derece kapsamlı bir fitness uygulaması. Uygulamada yer alan kısa, ancak son derece yorucu olan programların, sıradan programlara göre daha çok kilo vermeye yardımcı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış.




En iyi güvenlik uygulaması: Antivirus & Security



Avast'ın geliştirdiği Antivirus & Security, kullanabileceğiniz en iyi güvenlik uygulamalarından birisi. Akıllı telefonunuzda kapsamlı bir virüs taraması yapmasının yanı sıra internetten gelebilecek virüsleri de engelleyen Antivirus & Security, dilediğiniz takdirde internet geçmişinizi bile kontrol ediyor ve virüs bulaştırabilecek bir siteye girmediğinizden emin oluyor.




En iyi web tarayıcısı: Google Chrome


Android işletim sistemi gibi Google tarafından geliştirilen Google Chrome, bu işletim sistemiyle son derece uyumlu olarak çalışabiliyor. Düzenli olarak güncellenen web tarayıcısının daha güncel halini kullanmak isterseniz, Google Chrome'un Beta'sını da indirebilirsiniz.




En iyi podcast uygulaması: Podcast Addict


Akıllı telefonunuzdaki müzik çalarla sorunsuz olarak çalışabilen Podcast Addict, en güncel ve pratik podcast uygulamalarından birisi. Bu uygulamayı özel kılan şey, kendine özel bir 'Trending' kategorisinin olması.




En iyi klavye uygulaması: Fleksy


Eğer daha hızlı yazı yazmanıza yardımcı olacak, basit ve sade bir klavye uygulaması arıyorsanız, Fleksy'yi kullanmanızı öneririz. Klavye uygulaması, görsellik yerine kullanışlılığa odaklanan uygulamalardan birisi.




En iyi ücretsiz müzik indirme uygulaması: Google Play Music


Google Play Store'da bulunan diğer müzik dinleme uygulamalarından farklı olarak emeğe ve telif hakkına saygı gösteren Google Play Music, stabil olarak kullanabileceğiniz uygulamalardan birisi. Uygulamanın Google tarafından geliştirilmiş olması, Android işletim sistemiyle daha iyi çalışmasına da yardımcı oluyor.




En iyi televizyon ve film izleme uygulaması: Hulu



Ücretsiz olmasının yanı sıra son derece kaliteli yapımlara sahip olan Hulu, gösterdiği reklamlardan para kazanan uygulamalardan birisi. Eğer uygulamayı beğenir ve diğer yapımları da izlemek isterseniz, bir miktar ödeme yapabilir ve en kaliteli yapımları dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz.




En iyi kamera uygulaması: Camera360 Ultimate



İndirebileceğiniz en iyi kamera uygulamalarından birisi olan Camera360 Ultimate, fotoğraf düzenleme seçeneklerine ve 200'den fazla filtreye sahip.




En iyi fotoğraf düzenleme uygulaması: PhotoDirector



Fotoğraf düzenlemede kullanabileceğiniz her şeye sahip olan PhotoDirector; yazı ekleme seçeneğinden, hat kalınlaştırmaya kadar birçok özelliğe sahip.




En iyi video uygulaması: VLC for Android


Windows'un en ünlü video uygulamalarından birisi olan VLC, VLC for Android ile Android işletim sisteminde de hünerlerini gösteriyor. İndirebileceğiniz en iyi video uygulamalarından birisi olan VLC for Android, Android'in video oynatma uygulamasının açamadığı formatları açabiliyor. Uygulama bu konuda o kadar iyi ki, eğer açmak istediğiniz video bozuk değilse, VLC for Android'in kesinlikle açabileceğini söyleyebiliriz.




En iyi eğitim uygulaması: Khan Academy


Tamamen ücretsiz olan Khan Academy, fizikten matematiğe birçok dersle ilgili videoların bulunduğu dev bir platform.




En iyi GPS ve navigasyon uygulaması: HERE


Nokia'nın kendi geliştirdiği HERE, uzun zamandır varlığını sürdüren harita uygulamalarından birisi. Uygulama kullanışlı ve güncel bir haritaya sahip. Ayrıca, haritaları indirebilmeniz ve internete bağlanmadan haritaları kontrol edebilmeniz de mümkün.




En iyi 'sadece Android'e özel' uygulama: Nova


Bir launcher uygulaması olan Nova, kullanıcı arayüzünüzü neredeyse baştan sona değiştirmenizi mümkün kılıyor. Android 4.1 ve daha yeni Android sürümlerinde kullanılabilen uygulama, tam anlamıyla her şeyi keyfinize göre ayarlayabilmenizi sağlıyor.




Çocuklar için en iyi uygulama: Kids Place


Akıllı telefonun ana menüsünü çocuklara uygun olarak değiştiren Kids Place, sadece telefon sahibinin belirlediği uygulamaların görünmesini sağlıyor. Diğer uygulamalar, önceden atanmış olan PIN kodu girilene kadar gizliliğini koruyor.




Müzisyenler için en iyi uygulama: Caustic 3



Akıllı telefonunuzdan kendi müziğinizi yapmanızı mümkün kılan Caustic 3, son derece karışık ve detaylı bir uygulama. Uygulamada, birçok ayara sahip olan 14 farklı ses kaynağı mevcut.




Play Store'da bulamayacağınız en iyi uygulama: Videoder


Videoder, Google Play Store'da bulamayacağınız en iyi uygulamalardan birisi. Uygulama, YouTube'dan farklı çözünürlüklerde video indirmenizi mümkün kılıyor (1080p de dahil). Anlayabileceğiniz gibi, bu yeteneğinden ötürü Google Play Store'da kendine yer bulamamış.




En iyi 'bilinmeyen' uygulama: Ask Me Anything


Reddit'in Ask Me Anything (Bana İstediğini Sor) konseptine katılan ünlülerin sorularını ve cevaplarını okuyabileceğiniz uygulama, farklı kategorilere de sahip.




En iyi cloud uygulaması: Google Drive


Google'ın geliştirdiği bir başka uygulama olan Google Drive, Android işletim sistemiyle uyumlu olarak çalışan uygulamalar arasında bulunuyor. Google Drive'ı en iyi cloud uygulaması kılan özelliklerden birisi de Google'ın, Google Drive kullanıcılarına düzenli olarak ücretsiz depolama alanı sunuyor olması.




En iyi mesajlaşma uygulaması: Dasher


WhatsApp, Facebook Messenger ve Telegram gibi zorlu rakiplerin bulunduğu bir kategoride en iyi uygulama olmayı başaran Dasher, güvenliği ve kullanıcılarına sunduğu imkanlarla ön plana çıkan bir uygulama.




İnternet gerektirmeyen en iyi uygulama: Pocket


Wi-Fi bağlantınızın olmadığı zamanlarda kullanabileceğiniz uygulamalardan birisi olan Pocker, sonradan okuyabilmeniz için çeşitli yazıları kaydediyor, bakabilmeniz için fotoğraf arşivi oluşturmanızı sağlıyor. Uzun yolculuklarda canınızın sıkılmasından şikayetçiyseniz, bu uygulamaya bir göz atmanızı öneririz.




En iyi kilit ekranı uygulaması: Next Lock Screen


Next Lock Screen, akıllı telefonunuzun kilit ekranından takvim hatırlatmalarını, bildirimlerini, cevapsız aramaları görebilmenizi sağlayan, müzik çaları kontrol etmenizi mümkün kılan bir uygulama.




En iyi Google Play Store alternatifi: Humble Bundle



Google Play Store'da olmayan uygulamaları barındıran Humble Bundle, indirmeniz ve incelemeniz gereken uygulama mağazalarından birisi.




En iyi müzik çalar uygulaması: Poweramp


Android'de yüklü olan müzik çalma uygulamasından farklı olarak birkaç ayara (bass ayarı gibi) sahip olan Poweramp, tasarımı ve kullanımı sayesinde indirebileceğiniz en iyi müzik çalar uygulamalarından birisi.

Galaxy Note 7 şarj olurken patladı!
Tamamen cam kaplamalı iPhone, sonunda gerçek mi oluyor?
Tesla Cybertruck Türkiye'ye geliyor! İşte fiyatı!
Sonraki Haber