Vivo X Fold Plus’ın özellikleri ortaya çıktı

Çinli teknoloji şirketi Vivo, Nisan ayında tanıttığı Vivo X Fold modelinden sonra şimdi de serinin ikinci modelini, Vivo X Fold Plus’ı tanıtmaya hazırlanıyor.

Katlanabilir akıllı telefon sektörü günden güne genişlemeye devam ederken, bu furyaya katılan son isim Vivo olmuştu. Çinli teknoloji şirketi tarafından Nisan ayında tanıtılan Vivo X Fold’a baktığımız zaman, bu telefonun 8,03 inçlik 1916 x 2160 çözünürlüğe sahip AMOLED ekranla çıktığını görüyoruz. Telefonun iç ekranına baktığımız zamansa, burada da bizleri 120Hz’lik 6,53 inç büyüklüğünde ve 1080 x 2520 piksel çözünürlüğünde bir ekran karşılıyor.

Gücünü Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden alan Vivo X Fold’un arka yüzeyinde 50MP + 8MP + 12MP + 48MP’lik dörtlü kamera kurgusu bulunuyor. Telefonun ön yüzeyinde ise 16MP’lik selfie kamerası mevcut. Telefonun pil haznesinde ise 4.600mAh’lık batarya mevcuttu.

Vivo X Fold Plus’ın özellikleri ortaya çıktı

Öte yandan yeni katlanabilir akıllı telefon modeline baktığımız zaman, özellikle yonga seti ve batarya konusunda gelişmeler yaşandığını görüyoruz. Nitekim Vivo X Fold Plus modeli gücünü Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden alacak. Telefonun bataryasına baktığımız zamansa, 4.700mAh’lık bir pilin yer alacağını görüyoruz.

Ancak telefonun arka yüzeyinde bulunan kamera kurulumunda çok fazla bir değişim olmadığını söyleyebiliriz. Vivo X Fold Plus’ın arka yüzeyinde 50 MP + 40MP + 12MP + 8MP’den oluşan 4’lü bir kamera yapısı bulunacak. Selfie kamerasında ise değişen bir şey yok, burada diye 16MP’lik bir sensör bulunacak.

İlk ön siparişlere göre iPhone 14 Pro, serinin kralı olacak!
Honor X40 bir kez daha sızıntılarla karşımızda
SpaceX'ten şok uyarı! Uydu internetleri kapanacak!
Sonraki Haber